Wyświetl pojedynczy post
wester
Senior Member

Od: 08.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.12.2018, 19:29
regan napisał(a):Wyświetl post
Nie będe wiecej nic o tym pisał, bo Kominek zabronił ale powiem Ci tylko jedno. Prześledź temat dogłębnie sam dla siebie i efekty pracy na pewno skonfrontują się z Twoimi przekonaniami Te linki to są tylko przykłady na szybko. Mam ciekawsze rzeczy do robienia niż szykowanie dla Ciebie obszernego reportażu.
Regan, ja osobiście doskonale rozumiem, że gdzie indziej różne kluby mają różne problemy i zdarzają się różne incydenty. Posłużę się tutaj wyimaginowanym skrajnym przykładem, dajmy na to że ktoś gdzieś w Hiszpanii odetnie komuś głowę na meczu, a ktoś w Portugalii podpali swój stadion. Czy to w takim wypadku to będzie predysponować kibiców Wisly do robienia wszystkiego co im się żywnie podoba, paleniu flag, robieniu opraw z jakiś gnasteremi bo ja kto przecież w Hiszpanii obcięto komuś głowę czyli my w zasadzie to nie robimy nic złego. W istotce te przykładu które przytoczyłeś to łagodzenie jedynie dysonansu poznawczego a nie skupianie się na własnych problemach.

Przepraszam, że drażnię tu trochę moderatora. Mam nadzieję, że sprawa przejęcia Wisły zakończy się happy-endem.
FC CHOLERZYN
Odpowiedz cytując