Cytat:
@Jontek
Przecież już ktoś to napisał: kibiców Lecha nie będzie w piątek u nas to po pierwsze, a po drugie to od lat nikt u nas nie palił żadnych flag. Nawet na derbach.
Wg mnie to Jadczak musiał wrzucić coś negatywnego o WIśle bo nie byłby sobą, ale przy okazji chciał być pierwszym który poinformuje o nowym inwestorze.
|
@Karherop
Dla mnie Jadczak to karierowicz, który dla kariery będzie walił w kiboli ile wlezie. Wątpię, że nienawidzi Wisły. Moim zdaniem on się nawet nie interesuje piłką - wystarczy na niego spojrzeć lub obejrzeć materiał tv. Takie lalusie nie oglądają piłki. On ma to wszystko gdzieś. Kasa się musi zgadzać i obecność w mediach. Raczej tak jak ktoś inny wspomniał - znalazł się ktoś w otoczeniu TSu kto chce walić w kiboli i daje info Jadczakowi. Najpierw za pomocą reportażu, a później innymi informacjami. A Jadczak cieszy się jak mała dziewczynka i wrzuca na twittera wszystko co dostanie. Po tym jak rzucali race z zewnątrz na stadion to jestem skłonny uwierzyć, że paru kiboli chce spalić flagi podczas meczu. A nawet jeśli to tylko plotka, która do niego dotarła i nie ma pokrycia w rzeczywistości to i tak - lepiej dmuchać na zimne. Byleby inwestor kupił Wisłę i dalej jakoś to będzie. Już bez kiboli w zarządzie, a to oznacza, że i bez Jadczaka, bo nie będzie miał o czym pisać