Wyświetl pojedynczy post
wester
Senior Member

Od: 08.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.12.2018, 17:11
Tonamini napisał(a):Wyświetl post
Można się smiać z Jadczaka i zastanawiać się czy on lubi czy nie lubi Wisly natomiast trzeba mu przyznać rację że wali w środowisko kiboleskie. Mam wrażenie, że w ostatnich latach tzw władcza na trybunach przeszła w ręce skrajnych idiotów i zaczęło się to mniej więcej od konfliktu z Bednarzem. Jeśli wszystko zakończy się happy endem to mam nadzieję że nie będzie dalej społecznego przyzwolenia na tzw zachowania skrajne typu jakieś oprawy z kimś w grobie, skrajnie obrzydliwe przyśpiewki, promowanie symbolu rekina tak jakby był on ważniejszy niż herb TSu. Mam nadzieję, że przede wszystkim czas w którym było na to przyzwolenie po prostu minął a to że nasz klub miejmy nadzieje ucieknie z pod topora zmusi kibiców bardziej normalnych do refleksji.

Jeszcze raz podkreślę to, że Krakowie jest drugi klub w ekstraklasie czyli Cracovia, to nie jest żadne przekleństwo ani powód to zwalczania tylko wielkie szczęście dla racjonalnie myślącego biznesmena który funkcjonowałby w normalnych warunkach. Mecze derbowe przyciąga komplety widzów, sprzedaż pamiątek koszulek, prme time w Canal + itd. To jest przewaga Krakowa nad Warszawą. Tylko co z tego jak potem jeden czy drugi przezes musi naprawiać temu drugiemu stadion lub płacić idiotyczne kary i caly zysk z tych wydarzeń pryska.
Ostatnio edytowane przez wester : 18.12.2018 o godz. 17:21.
FC CHOLERZYN
Odpowiedz cytując