Wyświetl pojedynczy post
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.12.2018, 13:09
funkykoval napisał(a):Wyświetl post
@bridgeburner

"Tylko to były walki z pieniędzy Cupiala i jeżeli on tego nie potrafil/nie chciał przypilnowac to jego sprawa
A teraz u władzy są kibice, których co chwilę wspierają akcjami rzesze kibiców, teraz to powinno być krysztalowo
Ot taka subtelna różnica"

Niestety nie do końca jego sprawa - Cupiał oprócz wsparcia zwykłego (reklamy, dofinansowania) udzielał klubowi pożyczek na jakiś procent. Część z tych pożyczek była spłacana z dochodów klubu, część została zamieniona na akcje, a część scedowana jako wierzytelność na rzecz TS....

Subtelność tej różnicy się delikatnie mówiąc ulatnia......
Tylko że z samej reklamy rocznie Telefonika płaciła 7mln zl
W życiu nie uwierzę że Kapka z Mandziara takie kwoty byli w stanie przez rok przemataczyc
A i pożyczkę finalnie w 60 % zdaje się na koniec umorzono
Absolutnie nie wybielam działań Cupiala ale jednak czego innego oczekujemy od niego a czego innego od ludzi klubu, którzy manifestuja na każdym kroku miłosc do niego a jak się okazuje bardziej kochają dukaty
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując