Wyświetl pojedynczy post
Ivory1906
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.12.2018, 05:05
Panowie, każdemu zależy na tym by cała sprawa skończyła się pozytywnie, każdy rozbija wypowiedzi mniej lub bardziej ważne na czynniki pierwsze i doszukuje się w nich jakichś wskazówek i ja to rozumiem, sam wspomniałem o Jopie i o tym co powiedział do mojego przyjaciela ale biorąc to wszystko na chłodna głowę to dla mnie sprawa klaruje się tak :
1: zaczynajac od czwórki biznesmanow, z jednej strony rozumiem ze firmę trzeba przygotować na tak ogromne wydatki z dni na dzień ale z drugiej strony wiedzieli w co się chcą wpakować, wiedzieli ze tu na wczoraj potrzeba zrobić gruby przelew dla piłkarzy, wiedzieli ze nie maja czasu na dokładny audyt tylko na szybki strzał a koniec końców Pan Wlodarski mówi ze za mała czasu na dokładny audyt i Jego firma nie jest gotowa żeby zrobić taki wydatek. To w jakim celu Oni się pojawili ? Dziwne to dla mnie...�� może chcieli pokazać publicznie ze przez długi czas wspierali klub przelewami w największych potrzebach ? Albo i wiedzieli ze jest w grze spory gracz który uciągnie to bez problemu.

2: Po 4 Panach został dalej klub do wzięcia i nagle pojawiają się przecieki ze będzie grubo, 200mln budżet, poważna firma itd itp. Każdy dziennikarz ma jakas informacje która przelewa do internetu. Wyszło ze AON robił audyt, na logikę to taka firma jak AON nie pchała by się do szemranych interesów albo robiła audyt dla jakichś pachołków. To nie Stehert czy inny Meres zwyczajnie nie ta para kaloszy. Sam ten fakt pozwolił nam myśleć ze jest coś poważnego na rzeczy.

3: Sami byli piłkarze wypowiadają się po znajomych w dobrych tonach i ze wiedza ze jest coś dobrego na rzeczy. Kolejny fakt który pozwala mieć nadzieje ze to jednak prawda a nie fake. Rozumiem dziennikarzy którzy strzelają z dupy z każda informacja bo każdy chce być tym pierwszym który podał prawdziwa informacje ale skoro sami piłkarze, legendy klubu wypowiadają się w dobrym tonie to chyba tez coś znaczy ? Większość czasu Oni milczą, tak było ze Stehert i Meresiem oraz TSem. Kolejny fakt który pozwala myśleć pozytywnie.

4: rewelacje dziennikarzy a zwłaszcza Migi można wsadzić sobie w dupę bo jaki On jest wszyscy wiedza a reszta patrz pkt 3.

Podsumowując, każdemu zależy tylko i wyłącznie na dobru klubu bo wszyscy maja dość tej farsy jaka się odwalala przez ostatnie lata ale to nie znaczy ze każdy News jest prawdziwy albo nie trzeba siać na każdej stronie złego fermentu jak np Lucjusz. Czekać, czekac i jeszcze raz czekac. Gorszej perspektywy niż ta która nas czeka nie mamy wiec co nam szkodzi spróbować jeżeli jest coś na rzeczy? A jeśli nie to witamy się dobitnie z nowa rzeczywistością.
HONDA - THE WAY OF LIFE
Odpowiedz cytując