Karherop napisał(a):

Mamy przygotowana listę piłkarzy których potrzebujemy za 9 miesięcy w 4 lidze ? Ktoś niezle zabalowal w weekend a Ty mu wierzysz.
Są rzeczy niemożliwe , ale ta o której wspominasz do niej nie należy. Kwestia wiarygodności podmiotu to inna sprawa.
|
Otóż to, jest rownież gotowa lista ewentualnych wzmocnień po finałach rozmów o przejęcie klubu, lista graczy na IV ligę jest złożona z głównie z Polaków a bedą Oni wspierani piłkarzami z balkanow. Jop nie wygladal jak by żartował, zreszta dało sie wyczuć z Jego mimiki ze wiec coś tylko nie chce powiedzieć a dwa ze naprawdę nie wyglądał jak by puszczał bajki. Mówię to co mi powiedział mój przyjaciel który nacodzien ma kontakt z Jopem, Szymkiem czy tez Sobolem.
Sobol na temat Marzeny powiedział mu krótko "niech ta kobieta pójdzie ze złożonymi rękoma do prokuratora i niech sie podda za to jakie przekręty tutaj robili" i nie mówił tego wczoraj czy tydzień temu wiec nie mam powodów by nie wierzyć Mu tymbardziej ze znam go dobrych pare lat i nigdy nie zawiódł a do takich spraw był i jest mega sceptyczny i sam by nie puszczał bajek dla fejmu tak jak niektórzy.