Piotr777 napisał(a):

|
Człowieku, możesz się z tym zgodzić, lub nie. Druga część Twojego posta kładzie Cię niestety na łopatki. "Zajadłego bronienia zarządu"? Kto, ja? Kiedy? Gdzie? Masz jakieś urojenia. Opieka całodobowa się kłania.
|
Tutaj chociazby
Piotr777 napisał(a):

|
Do czego to doszło? Nagle okazuje się, że Jadczak i Miga chcą jak najlepiej dla Wisły. Czy to jakaś zbiorowa halucynacja? Nie posiadacie prawie żadnych informacji o aktualnej sytuacji, czytacie jakieś głupoty na TT, obrażacie wszystkich wokół. Kilku dziennikarzy i kilku cwaniaczków robi Wam wodę z mózgów, dajecie się wkręcać jak małe dzieci. Prawie wszyscy skazaliście już Wisłę na IV ligę, ku uciesze matołków zza Błoń. Otrzeźwiejcie, proszę. Będziecie przepraszać, gdy wszystko dobrze się skończy? Czy udacie, że nie było tematu? Obstawiam to drugie.
|
Na ostatnich 10 stronach tematu jako wrogów zdążyłes wymienić Jadczak, Mige, Stanowskiego, janekx89
Z Bialonskiego nawet zdolales pasiaka zrobic

Więc ponawiam pytanie, co to za środowisko co rzuca nam kłody pod nogi? Masoni, cyklisci, plaskoziemcy?
Czy może Marzena podpisując trefne umowy na usługi czy zatrudniając znajomkow, Junco robiąc walki ze znajomym manageremczy Dukat wyciągając kilkaset tysięcy przez rok w ramach wynagrodzenia a może jednak Misiek biorący 3 BMW w leasing na klub?
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"