Wyświetl pojedynczy post
ramzes190
Senior Member

Od: 09.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.12.2018, 12:52
Garret napisał(a):Wyświetl post
Bo się ludziom ubzdurały jakieś śmieszne frakcje, co jest podsumowaniem myślenia na tym forum. Nie ma nic pośrodku, są tylko dwie skrajne opcje.
Albo jesteś klakierem TSu, albo sharksów.
Albo chcesz piknik na trybunach, albo śpisz tuląc się do maczety.
Albo TS winny bankructwa, albo Cupiał.
Albo jesteś za Bednarzem, albo wywrotowcem z SKWK.
Oczywiście SKWK jest tylko złe, przecież w organizacji zrzeszającej setki ludzi nie ma nikogo rozsądnego, są sami troglodyci.

Itd. Itp. Etc.

Po prostu żenada.

Osoby takie jak Hives4 w niczym nie pomagają, przylazł zaczął wyzywać pół forum, a jak się prześledzi jego posty, to gościu zaczął jechać po TSie dopiero jak zwolnili Carillo i Junco - czyli jak już było pozamiatane i człowiek nie zastanawiał się czy, ale kiedy to wszystko pieprznie. Tak od początku wiedział, że wszystko się rozpadnie, że zapomniał o tym wspomnieć przez dwa lata.

I w ogóle sugerowanie o tym, że pisanie na forum doprowadziło do tego, że jesteśmy w dupie, to już w ogóle bawi mnie setnie. Ludzie, w realnym życiu posty na forum znaczą g...uzik! Wielki, ogromny guzik. Nie ma znaczenia, czy ktoś pisał za TSem, czy przeciw TSowi, bo klepanie tutaj nic nie zmienia tam, za oknem.

Tak czy inaczej, ja mogę tylko podpisać się pod apelem kolegi Reserve. Potrzebujemy teraz jedności, nie lżenia siebie nawzajem.
Nie potrzebujemy jedności. Potrzebujemy solidnego publicznego audytu, rozliczenia tych którzy potencjalnie wyprowadzili hajsy i świeżego startu z nowym właścicielem w tej lub 4-tej lidze bez całego tego syfu, który zostawili po sobie Sarapata, Misiek i cała ferajna. Na ch*j nam jedność z ludzmi którzy okradli ten klub i doprowadzili go do bankructwa?
Odpowiedz cytując