Wyświetl pojedynczy post
Jam55
Senior Member

Od: 01.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.12.2018, 00:48
czaro napisał(a):Wyświetl post
Umówmy się, że nikogo nie przejrzeliście, bo przez dłuższy czas nie było powodu - albo przynajmniej nie było powodów większych niż w dawnych czasach - by kogokolwiek przeglądać. Jednoznaczna, bo to też istotne słowo, kompromitacja zarządu to są już dopiero ostatnie miesiące, jeśli nie tygodnie.

Lepsza Wisła niefachowa i biedna, niż Wisła żadna. Liczyłem na to, że ludzie z TS będą się uczyć na błędach i że choćby ze względu na to, że sami mają w tym materialny interes, nie zniszczą spółki. Jak widać, przeliczyłem się. Jeżeli - pomimo tego, że wszyscy teraz przyznają, że byli mądrzejsi i trzeźwiejsi - wprowadziłem kogoś w błąd, to przepraszam.

Wątpię, aby ta najbardziej skrajna teoria (Stechert to byli zbawcy, na których się nie poznaliśmy, a Miga był drugim Wallendrodem) była prawdziwa, ale ponieważ moja ocena TS okazała się błędna zostawiam was z tą myślą.

Odpowiadając: nie jestem związany z TS. Nie czułem się też nigdy klakierem TS. Rozumiem, że jestem kojarzony z określonym poglądem i że ktoś może nie mieć ochoty ze mną rozmawiać. Internet, nie internet, nie będę się narzucał.

A jeżeli chodzi o osoby (czy też osobę, bo to chyba ta sama postać), która tam wyżej tak krzyczy: widzisz, ty zostaniesz ze swoimi wulgaryzmami, a ja z poczuciem, że nawet kiedy się myliłem, to wciąż myślałem bardziej racjonalnie niż ty.
No cóż liczyłem na jakaś małą refleksje z Twojej strony. Myślałem (widać mylnie), że jest Ci w jakiś sposób po prostu przykro,że przez tyle miesięcy krytykowałeś ludzi, którzy widzieli jak się okazało po czasie więcej od Ciebie ale zamiast tego wypisujesz ze myślałeś racjonalniej niż inni. Przykre.
Odpowiedz cytując