Wyświetl pojedynczy post
sedonh
Banita

Od: 03.2015

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.12.2018, 00:41
czaro napisał(a):Wyświetl post
Umówmy się, że nikogo nie przejrzeliście, bo przez dłuższy czas nie było powodu - albo przynajmniej nie było powodów większych niż w dawnych czasach - by kogokolwiek przeglądać. Jednoznaczna, bo to też istotne słowo, kompromitacja zarządu to są już dopiero ostatnie miesiące, jeśli nie tygodnie.

Lepsza Wisła niefachowa i biedna, niż Wisła żadna. Liczyłem na to, że ludzie z TS będą się uczyć na błędach i że choćby ze względu na to, że sami mają w tym materialny interes, nie zniszczą spółki. Jak widać, przeliczyłem się. Jeżeli - pomimo tego, że wszyscy teraz przyznają, że byli mądrzejsi i trzeźwiejsi - wprowadziłem kogoś w błąd, to przepraszam.

Wątpię, aby ta najbardziej skrajna teoria (Stechert to byli zbawcy, na których się nie poznaliśmy, a Miga był drugim Wallendrodem), ale ponieważ moja ocena TS okazała się błędna zostawiam was z tą myślą.

Odpowiadając: nie jestem związany z TS. Nie czułem się też nigdy klakierem TS. Rozumiem, że jestem kojarzony z określonym poglądem i że ktoś może nie mieć ochoty ze mną rozmawiać. Internet, nie internet, nie będę się narzucał.

A jeżeli chodzi o osoby (czy też osobę, bo to chyba ta sama postać): widzisz, ty zostaniesz ze swoimi wulgaryzmami, a ja z poczuciem, że nawet kiedy się myliłem, to wciąż myślałem bardziej racjonalnie niż ty.
Nie czarusiu, nie osoba - osoby, widzisz ile osób ośmieliło się ci pocisnąć? twoje racjonalne myślenie własnie wyszło teraz, nie było racjonalne, to było ślepe bronienie osób które wydawały ci się dobre i nie zmieni tego Twoje słodkie racjonalne .......enie, przyłożyłeś rękę do upadku klubu któremu podobno "kibicujesz", takie są fakty i ja z tym poczuciem zostanę a ty żyj w swoim słodkim racjonalnym świecie kłamstw
Odpowiedz cytując