Obecne władze TS to jest RAK(NOWOTWÓR)
Wszystko uklada się w piękną całość i logiczną, dziwne firmy tworzone i rejestrowane zaraz po przejęciu przez TS.
Gazetka o której każdy mówi, Marzenka która kłamała..i teraz widzę jej obłudę gdy straszyła Stechertem...wszedłby i co by zobaczył..prawde.
Najgorszy że zostałem wydy&&&ny bez masła, zmanipulowany i napuszczony na innych kibiców - totalna polaryzacja.
Kasztelaniec vel Wislak123 miał 1906% racji i mówił prawdę.
SKWK nie ma żadnego moralnego prawa się wypowiadać i komunikować bo jest wiarygodność na poziomie Rysia Petru.
Tak Panie i Panowie - zostali wyjeb**** przez własnych "kibiców". Brutalnie i bez mydła a najgorszę że można było zbudować normalny, biedny ale płacacy klub środka tabeli i szukać partnerów.
Jeżeli dalej będą obrońcy "partii" TS to ja Wam mówie - pomodlę się o dar mądrości dla Was.
Chcecie dowodów? 4 biznesmenów z małopolski nie jest w stanie wziąć klubu,, w tym jeden który jest w top 100 najbogatszych Polaków. Dodatkowo wiedząc że zaraz będzie $$$ z tytułu transmisji.
Gdzie macie audyty

Gdzie macie Bargiela

Gdzie macie sprawy sądowe

Gdzie macie ZARZĄD

Wiecie gdzie macie? W d****
Prezes Ludwik Miętta Mikołajewicz, ja osobiście wierzę że został zmanipulowany bo choć jeden symbol na tym świecie dziś nie może upaść.
ZARZĄD TS = NOWOTWÓR.
I mogę mieć bana.
Dobranoc.