Wyświetl pojedynczy post
wordbatata
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.12.2018, 21:32
Garret napisał(a):Wyświetl post
Ja to się zastanawiam, czy się wszystko nie posypało jak Dunin odszedł. Biorąc pod uwagę, że tamten sezon, na koniec którego złożył dymisję, wyglądał chyba nie tak źle pod względem finansowym (przynajmniej tak oceniano tutaj na forum na podstawie sprawozdań)... To może to była ostatnia osoba, która trzymała to jeszcze jako tako w ryzach?

Pewnie się mylę i jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Ale z informacji wynika, że jazda bez trzymanko zaczęła się w zeszłym sezonie, więc jedno z drugim się zbiega (przypadkowo czy nie).
Bardzo rzadko się tu udzielam.Czasami wychodziło coś po pół roku (jest w moich postach z przed x lat)
Co do Pana Dunina on będąc w strukturach TS już swoje mówił ze jest żle (przed pozyskaniem SA z rąk Telefoniki) Gdy miał wgląd w dokumenty Spółki sam jeden nie mógł nic zrobić. To za co złożył dymisje było prozaiczne a przepraszam polityczne A tak naprawdę było koronacją jego w....ienia z racji ze nie można niektórych rzeczy odkręcić trzeba albo je akceptować albo zniknąć.

Mam tylko nadzieje ze jeśli dobijemy do 4 ligi to mam nadzieję ze klub zostanie przejęty przez "kogoś"

I druga moja ogromna nadzieja to taka że jeśli się stanie czarny scenariusz wypłynie troche wiecej kwiatków i bedziemy mieli wiekszą wiedze jak ludzie dla kasy moga rozjebać tak Wielki Klub.

I wiesz co jest najgorsze ? Że przez powiedzmy 10 lat przez struktury klubowe przewinęło się co najmniej 5-6 osób które z całego serca chciały pomoc a na koniec...Grupa która miała profity zaczęła ich oczerniać zagłuszać i ostatecznie eliminować.I tak w ciągle w kólko.

Można teraz pisać wkurzać się i obrażać danych ludzi to nic nie da.Jak politycznie tak i na tej płaszczyźnie my daliśmy się wrobić i im zaufać. Lepiej pomyśleć jak odciąć się od tego wszystkiego i zbudować klub na zdrowych zasadach i robić wszystko aby nie dopuścić do takiej sytuacji.Jeśli kitajec albo inny wynalazek nie wyskoczy załatać długów nie ma co się łudzić lepiej zacząć wszystko od nowa jak najszybciej a nie wierzyć że bedzię dobrze a za pól roku znowu to samo .....
Powód: Lit
Ostatnio edytowane przez wordbatata : 13.12.2018 o godz. 21:33.
Odpowiedz cytując