Wyświetl pojedynczy post
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.12.2018, 09:44
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Tylko nie Mielcarski.....
On się nadaje na choinkę a nie do zarządzania klubem piłkarskim. Mam nadzieję, że ta pogłoska nie znajdzie poparcia w rzeczywistości.
Baszczu już prędzej - przynajmniej jest inteligentny i ma jakiekolwiek realne doświadczenie.
Ja bym się ucieszył z tego, że Wisła po prostu będzie i sobie będzie te punkty ciułać w ekstraklasie. A z czymkolwiek więcej proponuję się na razie wstrzymać. Znów wracamy do jakichś surrealistycznych spekulacji, kiedy klub się chwieje.

Ale ponieważ wywołałeś temat: Mielcarski jako dyrektor sportowy Wisły x lat temu na pewno nie radził sobie gorzej niż Baszczyński jako dyrektor sportowy Bruk-Betu x miesięcy temu. Obie te kandydatury nie mają wiele wspólnego z doświadczeniem, zarządzaniem, ciężką codzienną pracą i przypominają mi politykę personalną TF (wyprowadźcie mnie z błędu, jeśli się mylę). Obie traktuję jako spekulację.

Podzielcie się lepiej jakimiś przeciekami nt. przebiegu końcowych ustaleń pomiędzy naszymi dobrodziejami.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując