kbr napisał(a):

|
Nie oglądałem spotkania z Miedzią i muszę powiedzieć, ze naprawdę dobre wrażenie zrobił na mnie Plewka. Zawsze podchodzę z dystansem do chwalenia młodych, bo wiadomo, że trudno u nich o stabilizację, ale tym razem trudno przejść koło tego obojętnie. Nie boi się brać na siebie ciężaru gry, wszędzie go pełno, pewność siebie taka jak u starego wygi. W drugiej połowie trochę zgasł, podobnie jak cały zespół, ale to może kiedyś być kawał piłkarza. Nie przypominam sobie, kiedy ostatni raz młody zawodnik zrobił na mnie takie wrażenie. Tak trzymaj Patryk!
|
To oglądałeś czy nie oglądałeś ?
Ja widząc mecz dopiero z powtórki muszę powiedzieć że zaliczył pozytywne spotkanie. To co się rzuca w oczy to fakt że lepiej czuje się w ofensywie oraz że brakuje mu pewności siebie . Miał 2-3 rajdy w których rywale zatrzymywali go dopiero faulem. Przyneiekszej pewności siebie częściej powinien decydować się na takie zagrania. Stylem mi trochę Zielińskiego przypomina (wersje klubowa, nie kadrowa). Myślę również że stawianie go na pozycji nr 6 to robienie mu krzywdy . Nie ma warunków na te pozycję . Na 8 zdecydowanie lepiej wygadał.