funkykoval napisał(a):

Zadziwia mnie pewna rzecz:
Jakby sprawdzić nicki niektórych użytkowników wyzywających dzisiaj MS z nickami tych co 1,5 czy 1 rok temu chwalili Junco albo klnących rok temu na zarząd bo nie chce oddać Wisły Stechertowi czy radujących się z tego ze zarząd wyrzucił wuefistę Rsmireza a zatrudnił prawdziwego trenera Carrillo to wydaje mi się że te nicki regularnie by się powtarzały
Czym innym jest krytyka zarządu i osób z zarządu a czymś innym wyzywanie i hejt w postaci bohaterskiej postawy zza internetowej zasłony anonimowości
Twitterowe rozwolnienie jest dla mnie zabawne natomiast analizy Migi gościa który wystawił Stecherta czy wpisy dotyczące negocjacji Janekxa również lekko skompromitowanego i przeciwnego TS w sprawie Stecherta są brane jako prawda wręcz objawiona
Kretyn napisze ze długi Wisły sięgają 30 mln zł nie mający nie tyle informacji ale przede wszystkim nie mający podstawowej wiedzy do dokonywania analiz finansowych. Dzisiejsi dziennikarze to dopiero są dzbany a kolega zmięty to czołówka.
|
Miałem nawet posty wyciągać, ale ostatecznie mi się nie chciało a raindog sam się odezwał niczym przysłowiowe nożyce.