wolfy napisał(a):

|
Nie polecą, bo takich pokemonów którzy pojawili się nagle i .......ą trzy po trzy, mieszają fakty z konfabulacjami i własnymi wyobrażeniami żeby na koniec zarzekać się jak to oni Wiśle pieniędzy nie dadzą pojawia się co miesiąc kilku. Wszyscy junior memberzy, wszyscy przedsiębiorcy z gigantycznym ego i o wiele mniejszym rozumkiem, większość kończy z banem.
|
Meh, a masz może jakieś argumenty merytoryczne?
wolfy napisał(a):

|
Jest już przesyt. Ale fajnie że znalazłeś kolegę, pogadajcie sobie jak TS s.......ił sprawę z Mandziarą, jak sprzedał Wisłę oszustowi etc. Większość osób tutaj leje już na takie prowokacje, w tym akurat momencie to forum to raj dla trolli i psycholi żywiących się negatywnymi emocjami. Dużo osób przeżywa to co się dzieje z klubem, jest kogo prowokować.
|
Zaczyna się twierdzenie, że zanim TS przejął Wisłę SA, to był cud miód i orzeszki i nie popełniano błędów.
Może przestaniesz sobie tłuc tego biednego chochoła, który Ci się uroił w Twojej głowie i zaczniesz jakoś poważnie argumentować? Nikt nie twierdzi, że za Cupiała nie było niekorzystnych umów, które były preludium do tego, co się dzieje dzisiaj, więc dlaczego atakujesz takie twierdzenia i z nich szydzisz? Z kim rozmawiasz?
Tak trudno zrozumieć, że nieodpowiedzialne ruchy jednych nie zmywają nieodpowiedzialnych i nieudolnych ruchów innych?
wolfy napisał(a):

|
Sam nie wierzę ani w Chińczyków, w miasto ani w Anglików. Ale jest plus dla tych ostatnich, nie potrafią przedstawić poręczenia na te 10 mln-ów euro które chcą niby zainwestować w Wisłę. Znaczy, że ich (jeszcze) nie podrobili, a to już stawia ich w bardzo dobrym świetle na tle wcześniejszych kupców. Jak jeszcze mają własny papier firmowy którego nigdzie nie ukradli to ja bym na miejscu TS-u sprzedawał z miejsca za 1 euro. Wtedy Wisła zobaczy pieniądze no_look_pasa - same pozytywy.
|
Znów atakujesz (poprzez wyszydzenie) stanowisko, którego nikt nie wygłosił. Po co? Nikt nie chce Wisły w rękach krętaczy, naciągaczy, blagierów, oszustów czy nieudaczników, ja też nie, dlatego chcę, aby od tego klubu trzymali się z daleka zarówno Schtetcherty, niewiarygodni angole, jak i Sarapata z sharksami.
wolfy napisał(a):

|
No_look_pass - mam w dupie co myślisz na ten temat. To tak żebyśmy mieli jasność zanim spłodzisz kolejnego posta.
|
No i na zdrowie, masz je tak głęboko, że aż się do niego odniosłeś. Następnym razem jak się odniesiesz do zdania, które masz gdzieś, to proponuję napisać jakieś słowo prawdy.
regan napisał(a):

I w tym jednym momencie 45 tys użytkowników tego forum przejrzało na oczy
|
No byłoby fajnie, może by się kibice zmobilizowali i zrobili porządek z nieudacznikami u steru, którzy się pasą na Wiśle, wycierając sobie twarzyczki miłością do klubu (choć raczej pieniędzy tego klubu, kiedy jeszcze były).
Szydera jednak lepsza, dużo więcej zmieni.
regan napisał(a):

Potrafisz napisać coś bez obrażania ludzi?
regan napisał(a):

z kąd wy go wzięliście?
|
Stąd skąd wzięto Ciebie najwyraźniej brakuje słowników.
regan napisał(a):

|
p.s Jakbyś ....a nie wiedział, to o czym piszesz wiedzą od dawna wszyscy,
|
Wróć, jeśli wiedzą wszyscy, to co jeszcze w klubie robi Marzena Sarapata? Nikt mi jeszcze na to pytanie nie odpowiedział.
regan napisał(a):

|
a twoje dolewanie oliwy do ognia jest niepotrzebne w tej sytuacji więc daruj sobie już "uświadamiane" że Sarapata jest chujowa, bo wszyscy ....a wiedzą, że jest chujowa i do niczego się nie nadaje a twoje .......enie potęguje tylko i tak już starganą atmosferę na tym forum!
|
Zaraz, to co ona jeszcze robi w klubie? Nie przypominam sobie żadnych poważnych postulatów odwołania jej ze stanowiska, tudzież protestów w tym celu. Wszyscy grzecznie czekają, aż spuści w kiblu kolejną garść sałaty, odda za darmo kolejnego piłkarza na którym można zarobić i zaciągnie kolejny dług. Albo więc są zastraszeni i dlatego nie działają, albo może jednak nie wiedzą, jak bardzo zła sytuacja została spowodowana przede wszystkim z winy tej kobiety.
A jeśli kogokolwiek interesuje fakt, że ujawniłem się po wielu latach nieaktywności, to niech sobie zada pytanie, czy rzeczywiście warto w ogóle na tym forum bywać. Przyszedłem tylko po to, by zobaczyć, czy koledzy Wiślacy dalej będą grzecznie obserwować, jak sharksi rozwalają klub i jak pani Marzenka ich ignoruje i czy przejrzą na oczy w czwartej lidze, czy może jednak wcześniej. Z rozczarowaniem spostrzegłem, że dopiero w czwartej lidze. A to niedobrze. Sarapata i sharksi muszą się z tego klubu wynieść, tymczasem nie widzę w ogóle takich postulatów. Kibice Wisły organizowali kilka miesięcy temu protest pod magistratem, ale gdy mają zidentyfikowanego prawdziwego szkodnika, nie robią absolutnie nic, poza przerzucaniem odpowiedzialności na innych, twierdzeniu, że wszyscy o tym wiedzą i takie tam wymówki.
Czy muszę jeszcze raz zapytać o to samo? Skoro wszyscy wiedzą, jak nieudolny jest TS z Sarapatą, to co oni jeszcze robią w Wiśle Kraków SA? Dlaczego nie kiwnięto palcem w kwestii pozbycia się ich z klubu?
Chyba będę tu wchodzić tylko po to, by powtarzać jak mantrę, wzorem Andrzeja Leppera, że Sarapata musi odejść.