s1mone napisał(a):

No_look_Pass :
Ty jesteś przedsiębiorcą?
Jednocześnie myślisz, że jakakolwiek spółka upubliczni całkowicie swoją sytuację finansową tak żeby każdy Janusz miał w nią wgląd? Kpisz czy o drogę pytasz? Ty byś swoją wrzucił na neta?
Bo ja jestem przedsiębiorcą i nigdy w życiu bym tego nie zrobił. Gdybym był prezesem Wisły również - szczególnie jeśli sytuacja byłaby zła.
Oczywistym faktem jest, że wiele osób nie jest zadowolonych z rządów Pani Marzeny. Sam mam obiekcje. Ale to jest Wisła, a mnie naprawdę nie zabije wyłożenie drobnej kwoty skoro mienie się jej kibicem. Daję tyle ile mogę dać bez szwanku dla swojego budżetu w danej chwili.
Też wolałbym, aby Wisłę SSA przejął rzetelny inwestor. Podejrzewam, że większość forum by wolała. Stabilizacji nam trzeba a TS po prostu nie ma na to środków.
Jeśli Wisła upadnie (tfu), to nie ty będziesz gasił światło. Bo kim ty jesteś, żeby w ogóle móc cokolwiek gasić w klubie? Jakie trzeba mieć rozbuchane ego, żeby coś takiego napisać?
Śmieszne są te twoje wynurzenia.
Widzi to praktycznie każdy, a ty dalej idziesz w zaparte i usiłujesz uprawiać jakąś karkołomną polemikę antywiślacką na forum kibiców Wisły Kraków. Daruj sobie, dobrze?
|
Przedsiębiorstwo przedsiębiorstwu nierówne. Nie mówimy o FHU Januszex, tylko o spółce akcyjnej. A transparentność nie oznacza tego, że będziesz wiedział z której firmy sprzątaczka dostaje mopa.
Po drugie, proponuję korepetycje z języka polskiego, temat związków frazeologicznych. Ostatni gasi światło to żartobliwe określenie na coś, co się kończy, tyle. A frazeologizmy można przekształcać.
Nie ma to nic wspólnego z ego.
I co widzi każdy? Że rządy Sarapaty doprowadziły nas do ruiny? To co ona jeszcze robi w klubie? Powinna właśnie zmywać z siebie smołę i pierze, a ona udziela wywiadów przez maila i ma kibiców w nosie.
Po prostu gdyby to, o czym piszę, wiedział każdy, dawno by jej w klubie nie było.