Wyświetl pojedynczy post
No_look_Pass
Member

Od: 10.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.12.2018, 22:20
Mówiłem, że się nie spodoba. Wiedziałem, że będą wrzutki typu że mnie nie stać, czy że mi się nie chce.

Jestem przedsiębiorcą i nie mam w zwyczaju powierzać pieniędzy ludziom, którzy nie potrafią nimi obracać. A teraz przekonajcie mnie, że Sarapata dobrze wyda te pieniądze, a nie np. w zamian za rozwalanie finansów klubu podniesie sobie znów pensje dwukrotnie.
A, sorry, nie ma już z czego. Na szczęście są kibice, Ci dadzą się ogłupić każdym głodnym kawałkiem o miłości do klubu. Bo to znacznie łatwiejsze niż przejrzenie na oczy.
Przecież już zbiórki były. Na co poszła ta forsa, słucham? Na co idą wpływy z biletów, z praw telewizyjnych, z pamiątek i gadżetów? Nie wiecie? To ja wam powiem na co.

Cholera wie na co, bo nikt się nie zatroszczył i nikt nie postawił formalnego wymogu transparentności spółki. To spółka działała jak chciała, pieniądze rozeszły się bokiem, a pani radca wreszcie zaczęła żyć na poziomie, bo chyba nie sądzicie, że przeciętny radca zarobi kilkaset tysi rocznie.

O co wam właściwie chodzi? Mam przyznać że TS jest super i nie schrzanił? Za przeproszeniem, nie będę sobie robił jaj z własnego intelektu, szanujmy się.
A więc schrzanił. No to czy dla Was ktoś taki jest godzien zaufania? Tak? To nie było rozmowy, możecie wierzyć, że obecna sytuacja to tylko wina Holendrów i Cupiała, a dług się powiększył bo TVN śmierdzi.
Nie są godni zaufania? To trzeba być durniem żeby im dać pieniądze do łapy. Przypominam, że najpoważniejsze instytucje obrażające pieniędzmi nie dają środków podmiotom o fatalnej historii kredytowej i braku zdolności. A wy chcecie, bo się znacie na finansach, nie?
Czy po prostu ktoś szarpie u was czułą strunę i nuci do ucha o miłości do Wisełki?

Wg mnie to drugie. Wisła upadnie przy TSie i przy nich się nie odrodzi, wspomnicie te słowa, gdy tu przyjdę zgasić światło.

Chyba, że rzeczywiście ktoś ten klub kupi, ale na to bym nie liczył. Dawno by już go ktoś kupił, gdyby coś było na rzeczy, ale TS od samego początku nie chciał klubu sprzedać, przecież Sarapata jeszcze we wrześniu mówiła, że nie oddadzą udziałów.

Przypomnijcie mi jeszcze, od ilu miesięcy Sarapatę nie otrzymała wypłaty z klubu?
Odpowiedz cytując