Wyświetl pojedynczy post
krakus76_
Banita

Od: 09.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.12.2018, 16:39
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Piszę w jego imieniu? Jesteś trzeźwy ? Kilka osób wyraziło swoje zdanie o Tobie(przede mną i po mnie). Insynuacji nie będę komentował, bo widać jaki sposób myślenia prezentujesz. To chyba ty jesteś autorem tej listy hańby, gdzie kazałeś wyskakiwać z kasy ludziom, którzy zadeklarowali(wiesz chyba co znaczy to słowo) o przystąpieniu do stowarzyszenia(w bliżej nieokreślonym czasie, bo przecież ktoś może to zrobić za miesiąc, pół roku)? Dobrze, że w tamtym temacie ustawili Cię do pionu. Zero merytoryki, tylko agresja. Smutne.

1. Zaproponowałem spotkanie żebyś mi wyjaśnił twój problem. Odmówiłeś. Zważaj co piszesz jeśli używasz inwektyw i bezpodstawnych oskarżeń.
2. Tak, bo odniosłeś się do jego wpisu (nie swojego). To raczej ja zapytam jak tam u Ciebie w temacie trzeźwości.
3. Tak jestem autorem tej listy. Nie zostałem naprostowany. Listę sam usunąłem i nikt mi tego nie kazał zrobić. Część osób nawet pisała ze szkoda że ją usunąłem. Coś jeszcze ?
4. Wytykasz mi Socios. Ja wysłałem deklarację i zapłaciłem składkę. A jak jest z Tobą ?
5. Agresja ? Zero meteorytyki ? Może tak konkretniej.

A poniżej wpis RAV i wieśniaka842 w temacie deklaracji o przystąpieniu. Przeanalizuj je dokładnie a później wytykaj innym znacznie pewnych słów.

wieśniak842
Cytat:
Jeszcze raz. Póki co prosiłbym o wpisywanie się osób wstępnie chętnych do udziału w takim przedsięwzięciu i mających pewność, że po prostu byłoby je na to stać.
RAV
Cytat:
Ja tylko przypominam, że dopisujemy się tu nie po to, by wyrazić poparcie dla idei socios, tylko że deklarujemy, że jesteśmy gotowi przystąpić do takiej formacji i przynajmniej to 100 zł miesięcznie wpłacać. W wyjątkowych sytuacjach 50, a mamy nadzieję, że wielu będzie w stanie 200.
Ostatnio edytowane przez krakus76_ : 02.12.2018 o godz. 16:43.
Odpowiedz cytując