No_look_Pass napisał(a):

|
Za postulowanie, że Cupiał powinien być u nas persona non grata powinien być ban. Powiedzieć coś takiego na poważnie nie byłby w stanie nawet kompletny idiota, więc to musi być bardzo kiepski troll.
|
Powtarzasz się kolego. Ten wpis został wykasowany przez moderację.
Może odniesiesz się do tego co napisałem do Ciebie na priv ? Zero reakcji. Ale czego spodziewać od wirtualnych tworów (złożyłem mu propozycję żeby mi powiedział mi prosto w twarz).
LucjuszWielki czekam na odpowiedzi na mojego priv. Jak ktoś ma ochotę pojechać do mnie z "uprzejmościami" to proszę na priv. Chętnie się spotkam i wysłucham bezpośrednio z Twoich ust tych inwektyw na mój temat.
Czy moderacja będzie konsekwentna w deklaracjach ? Przy okazji temat do zamknięcia do końca roku bo niektórym gotuje się w głowach i nie panują nad emocjami.
W temacie mojego stosunku do 3 panów zawodników (lub 2 panów - są równe wersje). Podobno mieli się wstrzymać do końca roku. Inni jakoś nie złożyli zgodnie z zawartą umową (taka była podobno niepisana umowa między zawodnikami). Pytanie dlaczego .... I jak się teraz czują inni zawodnicy (!!!). O tym nie pomyśleliście ? Już zapomnieliście jakie Carlitos robił numery ? To ewidentny krok żeby odejść (za darmo albo a jakieś drobne) do innego klubu z którym są już dogadani.