Wyświetl pojedynczy post
krakus76_
Banita

Od: 09.2018

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.12.2018, 11:38
No_look_Pass napisał(a):Wyświetl post
Za postulowanie, że Cupiał powinien być u nas persona non grata powinien być ban. Powiedzieć coś takiego na poważnie nie byłby w stanie nawet kompletny idiota, więc to musi być bardzo kiepski troll.
Powtarzasz się kolego. Ten wpis został wykasowany przez moderację.

Może odniesiesz się do tego co napisałem do Ciebie na priv ? Zero reakcji. Ale czego spodziewać od wirtualnych tworów (złożyłem mu propozycję żeby mi powiedział mi prosto w twarz).

LucjuszWielki czekam na odpowiedzi na mojego priv. Jak ktoś ma ochotę pojechać do mnie z "uprzejmościami" to proszę na priv. Chętnie się spotkam i wysłucham bezpośrednio z Twoich ust tych inwektyw na mój temat.

Czy moderacja będzie konsekwentna w deklaracjach ? Przy okazji temat do zamknięcia do końca roku bo niektórym gotuje się w głowach i nie panują nad emocjami.

W temacie mojego stosunku do 3 panów zawodników (lub 2 panów - są równe wersje). Podobno mieli się wstrzymać do końca roku. Inni jakoś nie złożyli zgodnie z zawartą umową (taka była podobno niepisana umowa między zawodnikami). Pytanie dlaczego .... I jak się teraz czują inni zawodnicy (!!!). O tym nie pomyśleliście ? Już zapomnieliście jakie Carlitos robił numery ? To ewidentny krok żeby odejść (za darmo albo a jakieś drobne) do innego klubu z którym są już dogadani.
Ostatnio edytowane przez krakus76_ : 02.12.2018 o godz. 13:49.
Odpowiedz cytując