|
Najpierw poczytaj co Ty piszesz a pozniej pomysl. Mowisz o napuszczaniu ludzi na siebie a co drugie slowo to komuna, bolszewizm, sebixy itd no to ladnie ciebie napuscili.
I ze mnie nie rob glupka bo ja uwazam ze pisze obiektywnie i nie robię tak jak Ty to sie starasz zrobic z kogos idioty. Nie mowie ze ma być podzial kasy w firmie jak w rodzinie czy cos tylko uwazam ze każdy pracownik pracuje na dobro firmy ale najczesciej jedyna osoba ktora sobie zyje na poziomie to zarzad i szefostwo formy. Dla mnie to jest smieszne ze tacy ludzie maja mega pieniądze - na to stac firme ale ludzi zatrudniaja na czarno,za 6-10-czy 12 zl na godz. Zalosne to jest i tyle. Jest to podobny przyklad jak na linii rzad-narod. Ludzie klepia biede ale politycy maja na wszystko. Takze to jest hipokryzja nagadywac na politykow a popierac pracodawcow ktorzy rżną pracownikow. To albo wam nie pasuja polotycy i tacy pracodawcy jakich przyklady podalem albo niech wam pasuja wszyscy.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
|