krakus76_ napisał(a):

Czaro.
No to mi pojechałeś. Dla twojej wiadomości. Mam zainstalowany słownik. Moje przeoczenie (a z ortografii byłem zawsze słaby. Stwierdzono u mnie dysortografię). I to jest Twój argument który masz przeciwko temu co napisałem ?
Bredzisz. Człowieku, jak nie wiesz o czymś to nie pisz. Taka prosta zasada.
Po pierwsze. IV ligę potwierdził prezes Małopolskiego PZPN. A Ty jakieś bzdury wypisujesz o niższych klasach rozgrywkowych.
Po drugie. Taki jesteś przywiązany do tego herbu ? Widzę że jesteś z tych kibiców co w szkole mieli problemy z historią. Ten herb powstał za czasów TF. I niech idzie gdzie chce i do kogo chce. Nie będę płakał za nim. Wręcz przeciwnie.
Konrad. 100% racji. Wreszcie ktoś napisał jak to wygląda. Już nie mogę czytać tych płaczków,, którzy piszą o tym że nowego klubu nie będzie stać na wynajem stadionu w IV idzie.
|
Twoje błędy ortograficzne nie stanowią meritum mojej wypowiedzi, tylko otrzeźwiający do niego wstęp. Twoje choroby są bez znaczenia. Piszesz na forum publicznym, to pisz jak człowiek.
Komu ten prezes potwierdził IV ligę? Wiśle? Ja się pytam: skąd pewność, że uda się wystartować w IV lidze, a nie niżej? Nie odpowiadam na to pytanie. Gdy pisałem o niższych klasach rozgrywkowych miałem na myśli wszystkie poziomy rozgrywkowe od III ligi w dół. Nie zrozumiałeś.
Nawet jeśli herb historyczny jest ładniejszy/szacowniejszy i fajnie by było do niego wrócić, gdyby przyszło odbudowywać Wisłę, to nie jest mi obojętne, czy łapę na dotychczasowym położy ktoś, kto będzie go profanował.
A ty wiesz, jak to wygląda? Prowadziłeś jakiś klub w IV lidze? Negocjowałeś kiedyś umowę o wynajem wielotysięcznego stadionu? Jeśli napiszesz, że tak, twój optymizm będzie brzmiał bardziej wiarygodnie. Ale wówczas musisz nam napisać trochę więcej: dlaczego miasto zdecyduje się pójść na rękę IV-ligowej Wiśle.
Reset będzie dramatem. Mam nadzieję, że nie jest nieunikniony.