|
Senior Member
|
|
zygi125 napisał(a): 
Hej, czytam wasze wypowiedzi i mam wrażenie że większość nie zdaje sobie sprawy z powagi sytuacji.
Wisła ma 20 baniek długu, z tego co wiem to na koniec października miała 18 baniek na których wsiało widmo natychmiastowej spłaty. Jak widać dług rośnie i nie ma widoków na uregulowanie.
Druga sprawa to obecny zarząd, szczególnie szefowa. Tutaj widząc dotychczasowe działania widać gołym okiem że jest sterowana z tylnego fotela. Sama podjęła rozpaczliwą probe podania się do dymisji, która została odrzucona. Co było powodem takiej decyzji, ano to że prezes spółki odpowiada całym swoim majątkiem i w przypadku ogłoszenia upadłości będzie goło i wesoło.
Trzecia sprawa najważniejsza: z tego co wiem, Jeżeli w ciągu dwóch tygodni nie znajdzie się nabywca/inwestor to spółka ogłosi upadłość. Nie ma innego wyjścia.
Piłkarze mają umowę że czekają do końca rundy na wieści, jeżeli nic się nie zmieni to każdy może wystąpić z wnioskiem do PZPNu o rozwiązanie kontraktu z winy klubu, Małecki podobno już wystąpił.
Niestety prawda jest smutna a scenariusz czarny, chociaż podobno są chętni na zakup klubu. Trudno jednak wierzyć w to kiedy za sterami jest osoba która nie ma pojęcia o zarządzaniu klubem a sam klub jest w rękach osób z pod ciemnej gwiazdy (niestety nie naszej Białej Gwiazdy).
|
WTF? O czym ty mówisz?
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|