Wyświetl pojedynczy post
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.11.2018, 20:31
Jam55 napisał(a):Wyświetl post
To że prezes nie zdała egzaminu to już chyba wszyscy wiedzą nawet najbardziej zagorzali obrońcy. Popełniła mnóstwo błędów które skutkują jakże tragiczna sytuację klubu. Nikt nie neguję że TS przejmując Wiśle miał bardzo ciężką sytuację. Wyrwanie klubu z rąk Meresinskiego dało nadzieję na lepsze jutro dla nas kibiców jak również dla samych piłkarzy. Jak się później okazało przedłużyło to tylko agonię. Wszystkich chyba najbardziej boli nie to że Wisła powiększa dług chociaż można tego było uniknąć ale to że cały czas byliśmy okłamywani. Zaklinanie rzeczywistosci stało się motywem przewodnim tego zarządu.
Ja należałem do tych obrońców i zgadzam się, że sobie nie poradziła. Wiele razy na pewno mogła zachować się znacznie lepiej, dużo rzeczy mi tu nie pasuje, choć inna rzecz, czy w ogóle mogła sobie poradzić i na czym to poradzenie miało polegać (egzystencji jak najdłużej do znalezienia nowego właściciela? wtedy tak; stałej egzystencji pod zarządem TS? raczej nie do zrobienia). Jak rozumiem teraz albo Wisła znajdzie nowego właściciela, albo upadnie? Jeśli tak, to trzeba zacisnąć zęby i liczyć, że ktoś do końca roku się znajdzie.

Ale jednak bardziej boli mnie to, że Wisła znajduje się w trudnej sytuacji, niż to, że Prezes nie raportowała stanu klubu internautom na forum wislakrakow.com.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
Odpowiedz cytując