|
No właśnie.. jeszcze jedna kwestia, rozumiem, że pieniądze ze zbiórki trafią na konto klub i ten zrobili przelewy piłkarzom? Tylko pytanie jest takie, zdąży to zrobić zanim np Tauron czy inne MPO nie siądą na pieniądzach? W tym momencie upubliczniacie zbiórkę? Nie mamy gwarancji, że komornik tylko na to czeka i zajmie należność na poczet innych długów..
Rozumiem, że ze względów prawnych nie ma możliwości przekazania pieniędzy z konta socios wprost do ręki piłkarzy?
Trzeba to mądrze rozegrać mamy w sumie koniec roku i windykatorzy czy komornicy tylko na to czekają..
Również skłaniam się do tego, że w ostatnim czasie portfele Wiślaków zostały znacząco nadszarpnięte. A zarząd zaciera ręce, że znowu kibice ratują po części mu dupę. To strasznie boli, bo bardzo się zawiodłem.. I myślę, że nie tylko ja..
Czekać tylko teraz aż Marzena się obudzi i zacznie dziękować.. A do tej pory siedzi cicho.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|