rav napisał(a):

Nie no, nawet nie porównujmy do siebie takich projektów... socioswisla.pl to taka estetyczna wizytóweczka, strona klubowa musi mieć znacznie więcej funkcjonalności.
Tymczasem Socios Wisła Kraków zaczynają właśnie przyjmować deklaracje elektronicznie. Jest formularz "do klikania", przycisk wyślij... Więc jak dla kogoś drukowanie, skanowanie i wysyłanie było problemem, to właśnie go zlikwidowaliśmy.
|
Doceniam skromność, ale zważmy na fakt jakie możliwości macie wy a jakie ma klub... Teraz odnośnie funkcjonalności stosuje się moduły, które są przerabiane pod dane potrzeby. Nie są to rzeczy, które ani drogo kosztują ani są jakieś specjalnie trudne do zrobienia. Naprawdę.
Wystarczy chcieć
Serio dobrze widze na jednym zdjęciu betony zakryte bandami "socios Wisła"?
.
.
.
A tak swoją drogą w sumie te bandy mnie do czegoś zainspirowały:
Jeśli chodzi o promocje samego socios to dobrym pomysłem było by namówić do członkowstwa znanych ludzi np. Daniec, byli piłkarze, albo też zrobić konferencje z zarządem gdzie w blasku fleszy wypelnią deklarację i tym samym wypromuje się cała akcja. Myślę, że to mogło by dać dobry efekt promocyjny.
P.S Oczywiście te bandy powinny tam być naprawdę a nie jako przeróbka z fotoshopa