Wyświetl pojedynczy post
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.11.2018, 00:44
raindog napisał(a):Wyświetl post
Trochę radosny futbol z obu stron. Widać było więcej ruchu do piłki niz ostatnio, a przede wszystkim więcej biegania w ogóle, chociaż z tym pierwszym też bez szaleństwa. Inna sprawa, że byłem na wyjeździe i mecz widziałem tylko fragmentami, więc moja ocena może być niemiarodajna.

Te 3pkt to był obowiązek przy tylu 100% sytuacjach i fajnie, że udało się je wyrwać, mimo dramatycznej sytuacji. Z bramki się nie cieszyłem, bo byłem przekonany, że VAR ją anuluje... a tu taka niespodzianka. Myślę, ze Dawid, z całą sympatią do niego, powinien na chwilę odpocząć, i zwolnić miejsce dla Kamila. Zresztą Kamil, przy rywalu grającym praktycznie bez pressingu, byłby idealny do zdobywania terenu.
Skoro nie oglądałeś dokładnie spotkania to jednak jak sam przyznajesz Twoje oceny nie są miarodajne . Może lepiej po prostu nie oceniać?

Kort z Baszą zdominowali dzisiaj środek pola. Nie wiem jak można się do nich dzisiaj przywalać Już bardziej irytował.Boguski i choć doceniam bramke to to w kilku stuacjach zachował się jak junior a nie 34 letni zawodnik.
A i Wasyl fatalne spotkanie. Oczywiście w kolejnym meczu zagra z powodu kartek Bartkowskiego, ale pomimo szacunku i sympatii rozegranie całej rundy od deski do deski mu nie służy. Arsenić w końcu łapie rytm meczowy i czuję że już nie odda płacu gry.
Odpowiedz cytując