raindog napisał(a):

Trochę radosny futbol z obu stron. Widać było więcej ruchu do piłki niz ostatnio, a przede wszystkim więcej biegania w ogóle, chociaż z tym pierwszym też bez szaleństwa. Inna sprawa, że byłem na wyjeździe i mecz widziałem tylko fragmentami, więc moja ocena może być niemiarodajna.
Te 3pkt to był obowiązek przy tylu 100% sytuacjach i fajnie, że udało się je wyrwać, mimo dramatycznej sytuacji. Z bramki się nie cieszyłem, bo byłem przekonany, że VAR ją anuluje... a tu taka niespodzianka. Myślę, ze Dawid, z całą sympatią do niego, powinien na chwilę odpocząć, i zwolnić miejsce dla Kamila. Zresztą Kamil, przy rywalu grającym praktycznie bez pressingu, byłby idealny do zdobywania terenu.
|
Skoro nie oglądałeś dokładnie spotkania to jednak jak sam przyznajesz Twoje oceny nie są miarodajne . Może lepiej po prostu nie oceniać?
Kort z Baszą zdominowali dzisiaj środek pola. Nie wiem jak można się do nich dzisiaj przywalać Już bardziej irytował.Boguski i choć doceniam bramke to to w kilku stuacjach zachował się jak junior a nie 34 letni zawodnik.
A i Wasyl fatalne spotkanie. Oczywiście w kolejnym meczu zagra z powodu kartek Bartkowskiego, ale pomimo szacunku i sympatii rozegranie całej rundy od deski do deski mu nie służy. Arsenić w końcu łapie rytm meczowy i czuję że już nie odda płacu gry.