Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.11.2018, 22:07
Nie zauważyłęm, że jestesmy pośmiewiskiej w Europie. Raczej widzę, że pałom z UE leci piana z pyska, którą napędzają cwele z PO i innych partii oraz postkomunistyczni dziennikarze. Zasada jest zawsze ta sama, dziennikarzol patus pisze artykuł w jakimś guardianie czy innym ścierwie, tam myślą, że co napisze dziennikarzol to prawda, a w Polsce się mówi, że "w guardianie napisali" - i nieważne, że to napisał jakiś patus z Polski. Jedna wielka propaganda żeby później taki pelikan jak ty pisał o stalinistyczno-hitlerowskim PiSie

dzie wczesniej piszesz:
Cytat:
no właśnie o tym pisałem, karan nakręcił tak polusów między sobą jak hitler swoich na żydów.. analogiczna sytuacja 1:1
A ciebie kto nakręcił?
Cytat:
żeby doybać prywaciarzom, a dac umysłowo niezaradnym januszom i sebixom...
Cytat:
...nie płacom podatkuf bo ja sebix kce mieć ławki nowe na osiedlu, przyjsć do roboty, mieć na umowe o prace 5000koła netto za nic nie robienie i siedzenie na l4... DO ROBOTY!
Cytat:
smutne jest to, że ludzie tak są przesiąknięci propagandą małego karakana, że piszą bzdury takie, że płakać się chce . ŻAL! ŻAL! ŻAL! Średniowiecze!
Cytat:
Ktoś kto nie został dotknięty brudną łapą pisowskiego ścierwa...
Twoje trzy ostatnie posty. Dalej mi się szukać nie chce. Jak to było? Plucie jadem? Mowa nienawiści? Patologia. Wszędzie tylko karakany, sebixy, patusy itd

Idealnie nie jest ale ten kraj w końcu się podnosi z kolan po 89 roku. Po tych latach rządów poskomuchów, oszustów, w końcu zaczyna być historia odkłamywana, Bolki są nazywane po imieniu, przywracana jest pamięć bohaterom. To jest fundament do budowania tożsamości narodowej. Wojny z Rosja nie ma, Smoleńska 24h/dobę nie ma, jak to lubliście .......ić przed wyborami, jak się Polska bydowała tak się buduje (infrastruktura) itd

A jak tak jest źle to powiedz ilu prywaciarzy zamknęło działalnośc przez PiS? Bo skoro jest taki zamordyzm to rozumiem, że prowadzenie biznesu stało się nieopłacalne.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując