Nie zauważyłęm, że jestesmy pośmiewiskiej w Europie. Raczej widzę, że pałom z UE leci piana z pyska, którą napędzają cwele z PO i innych partii oraz postkomunistyczni dziennikarze. Zasada jest zawsze ta sama, dziennikarzol patus pisze artykuł w jakimś guardianie czy innym ścierwie, tam myślą, że co napisze dziennikarzol to prawda, a w Polsce się mówi, że "w guardianie napisali" - i nieważne, że to napisał jakiś patus z Polski. Jedna wielka propaganda żeby później taki pelikan jak ty pisał o stalinistyczno-hitlerowskim PiSie
dzie wczesniej piszesz:
Cytat:
|
no właśnie o tym pisałem, karan nakręcił tak polusów między sobą jak hitler swoich na żydów.. analogiczna sytuacja 1:1
|
A ciebie kto nakręcił?
Cytat:
|
żeby doybać prywaciarzom, a dac umysłowo niezaradnym januszom i sebixom...
|
Cytat:
|
...nie płacom podatkuf bo ja sebix kce mieć ławki nowe na osiedlu, przyjsć do roboty, mieć na umowe o prace 5000koła netto za nic nie robienie i siedzenie na l4... DO ROBOTY!
|
Cytat:
|
smutne jest to, że ludzie tak są przesiąknięci propagandą małego karakana, że piszą bzdury takie, że płakać się chce . ŻAL! ŻAL! ŻAL! Średniowiecze!
|
Cytat:
|
Ktoś kto nie został dotknięty brudną łapą pisowskiego ścierwa...
|
Twoje trzy ostatnie posty. Dalej mi się szukać nie chce. Jak to było? Plucie jadem? Mowa nienawiści? Patologia. Wszędzie tylko karakany, sebixy, patusy itd
Idealnie nie jest ale ten kraj w końcu się podnosi z kolan po 89 roku. Po tych latach rządów poskomuchów, oszustów, w końcu zaczyna być historia odkłamywana, Bolki są nazywane po imieniu, przywracana jest pamięć bohaterom. To jest fundament do budowania tożsamości narodowej. Wojny z Rosja nie ma, Smoleńska 24h/dobę nie ma, jak to lubliście .......ić przed wyborami, jak się Polska bydowała tak się buduje (infrastruktura) itd
A jak tak jest źle to powiedz ilu prywaciarzy zamknęło działalnośc przez PiS? Bo skoro jest taki zamordyzm to rozumiem, że prowadzenie biznesu stało się nieopłacalne.