Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.11.2018, 17:46
A tak serio, która partia jest lepsza od PiSu? Są socjalistami. Ok. Rozwiązują problemy od dupy strony bo ani ZUSu, a ni długu publicznego (np zakaz zadłużania państwa) nie ogarnęli ale... ale ....a jako jedyni coś robią, dają ludziom kasę, socjalistycne 500+ ok, ale pomogli, to bez kitu wielu ludziom dało drugi oddech w tym kraju gdzie zapierdalasz jak świnia za stawkę 11-13 zł/godz i klepiesz biedę mimo, ze sobie byś żyły wypruł ( tak, tak, było się uczyć, no to jakby tak każdy się uczył to byś(cie) sami zapierdalali w tych robotach za 11 zł gówno wartych. A poza tym to jak ktoś się nie chciał uczyć ale cieżko pracuje fizycznie, rzetelnie pracuje to ma być skazany na rarytas w postaci chleba z masłem?), teraz dali psiarni duże podwyżki (pewnie się to skończy państwem policyjnym), afer póki co nie ma, już nie robimy laski szwabom i UE, Amerykanom w sumie też jakoś mocno nie ciągną. Można się poczuć w końcu jak w normalnym kraju, który ma swoją godnosć.
A inne partie? Kukizy i inne RN to jest utopia. Żeby oni doszli do władzy to musi umrzeć jedno albo dwa pokolenia jeszcze a i ich dojście od władzy to jest jedna wielka niewiadoma. Są to ruchy niezintegrowane, bez przywódcy mocnego, niesprawdzone. 3 lata temu był Kukiz, dziś już prawie tego ruchu Kukiza nie widać. Jeśli nie wejdą do sejmu w przyszłym roku to wcale to nie będzie zaskoczenie. RN to wydmuszka partii, z ludźmi typu Jakubiak czy Andruszkiewicz (i chociaż ten drugi to dla mnie spoko gość i dobrze prawi) ale jak czas pokazał to szybko się sprzedali i poszli do Kukiza z RN.
A reszta czyli PSL - takie życiowe pały. Oni po prostu są, trwają, wegetują. Zero pomysłu na Polskę. Są bo są. Bo rolnik zagłosuje. Inni czyli wszystkie SLD, PO i Nowoczesne? Ich chcecie? Kreujecie się n ludzi madrych to nimi bądźcie. Jak ktoś nie rozumie tego, że ludzie z tych partii sa odpowiednikiem komunistów to ma gówno we łbie. Okradali Polaków, klamali, afera na aferze, nikt nie był i nie jest winny, układ się trzyma dalej, Tusk siedzi cicho o Amber Gold, Gronkiewicz o kamienice, a debile dalej głosują na PO w Wawie. Do tego popieranie pedalstwa, dawanie dupy UE, zero pamięci o bohaterach, robienie bohatera idioty i sprzedawczyka TW Bolka. ....a, trzeba być skończonym debilem aby tych ludzi popierać i dawać im swoją osobą mandat na cokolwiek.
No i kto w tej układance jest najodpowiedniejszy? Tylko PiS. Jak nie PiS to jedynie może rządzić PO czyli bolszewia. Wy na prawde takiej Polski chcecie? Gdzie jakieś ....isko HGW nigdy w życiu nie pamiętała o bohaterach polskich, nic nie zrobiła aby przywrócić np Zołnierzy Wyklętych do pamięci Polaków a chce nam zakazać MN w 100 rocznicę odzyskania niepodległości? Chcecie to sobie z takimi ....iskami szukajcie wszedzie faszystów i plujcie na Polskę w eter, dla mnie to chore.
I trochę z braku laku a trochę na prawde słusznie pozostaje jedynie PiS. Więc chęć jego wymiany, jest w obecnej sytuacji Polaków mówieniem "chcemy aby ci bolszewicy z PO/N rządzili w Polsce"

Pokażcie mi takie jaja w wykonaiu PiSu czy TVPiS jakie odwala ta lewa strona komunistycznych śmieci. Kazali podpalić budkę strazniczą przy ambasadzie Rosji na MN żeby przekaz szedł w świat, (bez kitu myślicie, że wóz TVNu czy tęcza została podpalona przez kogoś innego niż te komuchy jebane?), wypuszczali na MN setki tajniaków, którzy normalnie legalnie zaczynali dymy na marszu, obchodzili święto flagi bodajże z czekoladowym orłem i różowymi balonikami, w TVNie robią ustawki w lesie na urodzinach Hitlera, za żadną aferę nie odpowiedzieli, z agenta robią bohatera narodowego, Kiszczaka chowali z honorami, podnosili podatki i kradli a ludziom nic bytu nie poprawiali. Tu w ogóle nie ma co porównywać. Pokażcie mi z PiSu prowokatora w stylu Hadacza (ten spod krzyża), który jest podstawiony aby robić przypał POwcom. Nie ma, bo takie zagrywki robi tylko jebana bolszewia z PO/N.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując