Wyświetl pojedynczy post
JudasPriest
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2017

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.11.2018, 17:56
viktor56 napisał(a):Wyświetl post
Przeczytałem wczoraj ten śmieszny news o sponsorze z Meksyku przywiezionym z mistrzostw w amp futbolu i w mojej głowe pojawiła się następująca wizja: wszystko to, co dzieje się z klubem skończyło się po kilku latach, zdobyliśmy właśnie mistrza polski, i popijając mistrzowskie, zimne piwko rozpisuję scenariusz komediodramatu. Marzena Sarapata, gangsterzy z Chorzowa, Jakub Meresiński, Drutex, inwestorzy z Anglii zarejestrowani w krzakach, chińscy kupcy, wywiad z Damianem Dukatem, Szymon Jadczak, krakowski magistrat, meksykanie i Daniel Sikorski jako element humorystyczny. To będzie takie nagromadzenie kuriozów, że Koterski będzie mógł się schować. Tytuł: "Wisła Kraków - jak to się stało, że mój Klub jeszcze istnieje".
Zaorane

Ale na poważnie: Panie i Panowie nie wiemy tak naprawdę, jak historia będzie wyglądać, ale zróbmy co w naszej wiślackiej mocy, żeby Wisła mogła egzystować. Nie ważne, czy TS robi błędy, czy zadłużenie wynosi 10 czy 20mln. Ważne jest, że musimy się sprężyć, namawiać znajomych, dotować, nie można się teraz obrażać. Nie wiem, jak wy, ale ja ostatnio spać przez te problemy nie mogę. Chciałbym, żeby w momencie skończenia się tego koszmaru, który trwa już ponad dwa lata każdy mógł powiedzieć sobie: "Zachowałem się jak trzeba"
Odpowiedz cytując