wiesniak842 napisał(a):

|
Jasna sprawa. Ja tylko mam po prostu problem z oceną całokształtu pracy pani prezes. To, ze sie nie ustrzegła błędów jest oczywiste. To, że będzie popełniała błędy również było oczywiste. Tak samo oczywiste było, że sam TS raczej nie podoła z utrzymaniem klubu na tym samym poziomie dostając na dzień dobry tyle i tyle długów. Duzo łatwiej by mi było oceniać i wyciągać wnioski jeśliby TS przejął klub "czyściutki" jak łza.
|
Ale własnie nie przyjęto klubu "czyściutkiego" tylko z balastem . I dlatego trzeba było stworzyć plan wyjścia z długów , tym bardziej że Cupiał pozostawił też kilka aktywów (choćby Brlek ,Mączyński) . Trzeba było na początku przyjąć strategię oszczędnościową , nie szastać groszem i myślę że właśnie tak koło dzisiejszej daty bylibyśmy klubem ze spłaconymi długami i mieli dobre perspektywy. Ale wybrano wariant inny , karuzele trenerskie , kadra(jej wielkość) z poprzedniego sezonu , to wszystko musiało kosztować . I żeby to jeszcze miało przełożenie na wynik sportowy ... Ok , Zarząd tak zdecydował ale ocena jest taka że ta polityka sprawiła że jesteśmy tu gdzie jesteśmy .