Wyświetl pojedynczy post
PSYCHOLTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.11.2018, 07:55
@MaLk kibice nie utrzymają klubu? 18x30000x40zł= 21 600 000,00 zł kibice mogliby spokojnie utrzymywać klub ale mają na to wyjebane, bo wolą .......ić smutne posty na necie niż kupić jebany bilet za jakieś frytki (2-4 paczek szlugów). w sieci każdy z nich mocno wspiera Wisłę, wpłaca tysiące a później wychodzi że w całej akcji brało udział 3 tys. osób... jeżeli my nie zmienimy mentalności to nie zasługujemy na lepsze traktowanie, bo i za co? za to ciągłe ujadanie i nie dawanie nic od siebie? karnet na rok na D to 320 zeta. śmiech ....a na sali, 88 groszy dziennie. kosmiczna kwota. za to na szlugi wydać w miesiącu 200-300 zł żaden problem, na zdrowie ....a. jestem w....iony, bo pomagam jak tylko mogę a później czytam tak chujowe wpisy że mam ochotę ich autorów mordować. możecie się ze mną nie zgadzać, możecie .......ić dalej że jest źle, że Wisła jest na skraju upadku ale ja będę miał czyste sumienie, bo robię wszystko żeby jej pomóc ale Wy sobie przemyślcie swoje zachowanie. przepraszam ale nie wytrzymałem.
Odpowiedz cytując