Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.10.2018, 10:08
W pierwszej turze głosowałem na Wassermann. W drugiej również to zrobię. Tylko problem polega na tym, że jej program w ogóle mnie nie przekonuje. W Krakowie nic się nie zmienia i raczej nie zmieni.

Teraz stają po stronie ludzi, którzy swego czasu głosowali na PO aby odsunąć PiS od władzy. Mam teraz podobnie. Głosuje na Wassermann bo mam dość Majchrowskiego..

Szkoda, że Kraków nie ma kandydata z prawdziwego zdarzenia, na którego głos oddałaby zdecydowana większość mieszkańców.

Jacek to pewność, że w Krakowie powstaną kolejne apartamentowce, biurowce, galerie i inne ..... muje..

Z drugiej strony, wybór Wassermann może miastu wyjść na plus. Porażka w Warszawie, porażka pewnie w Gdańsku i większości miast może spowodować, że Kraków zyska z dotacji budżetowych. Jarek i jego świta, powinni jakoś przekonać mieszkańców co do wyboru w II turze a jak na razie nic się nie dzieje w tym temacie.. Szkoda!
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując