JarooP napisał(a):

Pytanie brzmi jeżeli zadeklaruje na początku 50 zł to czy w każdym momencie mogę zmienić mój status ze srebrnej na złota albo biała gwiazdę? I odwrotnie jeśli zadeklaruje 200 to czy można zejść niżej? Czy deklaracja np 50 zł jest wiążąca przez najbliższy rok albo dłużej?
Póki co jeszcze nie jestem członkiem ale postaram się dołączyć w najbliższym czasie ponieważ wypłata z roboty niedługo koniec miesiąca jest blisko.
Pozdrawiam
|
Tak w każdym momencie możesz zmienić wysokość składek. Natomiast już teraz widzę, że Zarząd będzie musiał pochylić się nad Regulaminem Rady Socios.
Jedna osoba poruszyła kwestię czasowego zwolnienia z opłat członkowskich i zawieszenia na ten czas członkostwa w radzie Socios.
Teraz pojawia się kwestia uregulowania praw osoby, która zmienia swoją składkę. Obecnie w regulaminie jest mowa, że "osoba wybiera swoją rangę z chwilą przystąpienia". Natomiast to oczywiste, że musimy dopuścić możliwość zmiany a jak przed momentem przeglądnąłem Regulamin on nie reguluje takiej sytuacji.
Na początku przyszłego tygodnia Zarząd najpewniej znowu się spotka i wtedy poruszymy ten temat.