|
Ok szczerze mówiąc nie wiem o czym jest wasza rozmowa.
Ludzie chłodne głowy jak narazie SOCIOS WISŁA KRAKÓW dopiero wystartowała a wy już dyskutujecie czy bycie członkiem będzie dawało jakies profity z bycia członkiem. Na to przyjdzie czas a poza tym według mnie takie decyzje to juz dobra wola zarządu czy w jaki kolwiek sposób będą chcieli zachęcać nowych do dołączenia do Socios. Podejrzewam ze jeżeli pokażemy ze będziemy dobrym partnerem do współpracy i klub wyjdzie na prosta a my będziemy dofinansowywać budżet klubu ( akademia, bilety, etc) sami wyjdą z ta inicjatywa do nas kibiców socios.
Ale to jest moje zdanie nie każdy może się z tym zgadzać ale jak narazie to sobie odpuśćcie takie dywagacje.
W sumie mam pytanie gdyż życie płata różne figle i ekonomicznie może być różnie.
Pytanie brzmi jeżeli zadeklaruje na początku 50 zł to czy w każdym momencie mogę zmienić mój status ze srebrnej na złota albo biała gwiazdę? I odwrotnie jeśli zadeklaruje 200 to czy można zejść niżej? Czy deklaracja np 50 zł jest wiążąca przez najbliższy rok albo dłużej?
Póki co jeszcze nie jestem członkiem ale postaram się dołączyć w najbliższym czasie ponieważ wypłata z roboty niedługo koniec miesiąca jest blisko.
Pozdrawiam
|