Wyświetl pojedynczy post
petred
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.10.2018, 16:09
Myślę, że zagraniczni kibice przynajmniej na początku bedą stanowić o sile stowarzyszenia. Oni nie moga iść na mecz, więc kasę przeznaczoną na to mogą wydać na Socios. Jak przynajmniej połowa z tych co deklarowali przystąpienie do stowarzyszenia na tym forum wywiąże się ze swoich deklaracji to bedzie nieźle na starcie.Wiem, że dla nie których może to źle zabrzmieć ale trzeba znaleźć sposób żeby zatrzymać w swoich strukturach tych którzy już przystąpili, bo z czasem część z nich zwłaszcza tych co przystąpili pod wpływem emocji zacznie w swoich głowach podważać sens tych wpłat które przecież można wydać np. na rodzinę itd. Nie wiem jeszcze jak to rozwiązać (jak się dowiem to napiszę) ale bez pewnych ,,korzyści,, płynących z kolejnych lat członkostwa w Socios Wisły będzie tracić członków. Wiem, iż powinno być, że jak ktoś zostanie naszym członkiem to tylko ze względu na pomoc Wiśle ale z czasem może być różnie. Zniżki np. na bilety lub zakupy w sklepie za każdy rok członkostwa które się traci za odejście albo zawieszenie członkostwa. To jest przykład, bo jak napisałem wcześniej sam nie wiem jak to rozwiązać ale wydaje mi się że żeby zatrzymać niektórych w swoich kręgach trzeba ich ,,zmobilizować'' w pewien sposób. Jest nas na razie niedużo ale z czasem bedzie więcej i trzeba znaleźć sposób żeby zatrzymać w stowarzyszeniu tych którzy do niego przystąpili.
Odpowiedz cytując