Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.10.2018, 09:36
regan napisał(a):Wyświetl post
A mi się wydaje, że aby był spokój to trzeba odciąć paliwo tym, którzy jadą na powiązaniach Marzeny z Miśkiem. Wtedy w przynajmniej tym temacie zrobiłoby się trochę ciszej. Jestem za tym, żeby oddelegować ją do TSu niech tam sobie zarządza a spółkę piłkarską powinien wejść ktoś kto się oczywiście na tym zna, ale jest poza podejrzeniami o układy i inne medialne, sensacyjne i dobrze sprzedające się tematy.

Widzimy, że ktoś chce uwalić piłkarską spółkę i nie szuka się haków na innych powiązanych z Miskiem ludzi zasiadajacych w TS, tylko na tych co rządzą spółką piłkarską niestety.
Masz konkretne nazwisko "kogoś kto się na tym zna" i jest godny zaufania, bo ja w TS-ie widzę zero takich osób. Wbrew temu co się kilku osobom tutaj wydaje klub piłkarski z toną długów wymaga mnóstwa pracy żeby utrzymać go na powierzchni a limit błędów finansowych już wyczerpaliśmy.
PR to pryszcz, bo sprawa już przyschła. Za to złe zarządzanie może klub pogrzebać.
Zarządzanie klubem piłkarskim to osobny dział biznesu, nie jest tak że weźmiesz dobrego menedżera z branży spożywczej lub elektronicznej i będzie super. Gaszyński co zwojował? A ma niezłe CV. Każdy kto przyjdzie będzie się uczył na swoich błędach, a jak znajdzie sobie takich doradców ja Junco to witaj czwarta ligo.

Wałkowane po raz enty.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 11.10.2018 o godz. 09:43.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując