donecki napisał(a):

Odpowiedziałem ci już wprost i ty mi tu od pokemona nie wyskakuj.
Sprawy o których tu żaden z nas nie ma pojęcia dzieją się w zaciszach gabinetów innych panów niż my kibice
Jednakże nie wyobrażam sobie aby po wielu błędach obecnego zarządu nic się nie zmieniło we władzach.
Jak w ogóle możemy myśleć że nic się nie stało i nic niedobrego się nie dzieje z wizerunkiem klubu co jest podstawą egzystowania w świecie sportu, biznesu, sukcesu. Czy już sam Cupial nie popełnił błędu nie zakazujac wstępu niektórym osobom na obiekt?
Teraz powielamy błędy już drugi rok i dalej jesteśmy w gównie a jeszcze odejdzie LvBet to już w ogóle będziemy w dupie bez pieniędzy. Kto tu przyjdzie jak to wygląda jak wygląda?
NIKT
|
Operujesz ogólnikami za którymi nic się nie kryje. Ja jak najbardziej wyobrażam sobie brak zmian w zarządzie, spokój jest bardzo mile widziany.
Ty dla odmiany nie podałeś żadnych konkretów, tylko świętojebliwe historie czego to sobie nie wyobrażasz.
I cały czas to my. Jacy Wy? Ja Cię na pewno nie popieram, tu nawet nie ma czego popierać.
Napisz mi co Ty zamierzasz zrobić. Konkretnie.
Zacznę może ja - będę nadal dawał zarobić klubowi, płacił składki socios, dbał o dobre imię klubu.