|
Armia Białej Gwiazdy
|

10.10.2018, 20:00
|
krakus76_ napisał(a): 
Ty to napisałeś wprost, ja nie wchodziłem w szczegóły we wcześniejszym wpisie (domysły) bo wychodzę z założenia że jak nie wiem to nie wypowiadam się. Jednak każdy z ponad przeciętnym ilorazem inteligencji może sam dojść do pewnych wniosków kojarząc i łącząc fakty.
W temacie tego co napisałeś.
Gra rozgrywa się o teren nowej hali (która z nazwy jest nowa), terenu za stara halą i do niej przylegającej oraz przede wszystkim terenów po byłych basenach. Dodatkowo do Wisły należy na pewno przed starą halą, parking przed stadionem i dalej aż do Reymana.
Wydaje mi się jednak że to co jest w granicach ogrodzenia stadionu należy wyłącznie do Miasta. Chodziła tu nawet mapa poglądowa stanu własnościowego (jeszcze kiedy TF miała działki od strony Błoń). Ma ją ktoś przypadkiem i może wkleić ?
|

Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
|
|
|