Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.10.2018, 11:57
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
http://cracovia.krakow.pl/temat-crac...574#pid1341574

-> Lis ma u mnie kredyt zaufania do konca sezonu.
-> Stolarczyk ma u mnie kredyt zaufania do nastepnych derbow
-> Basha jest kapitalny
-> Takoz i Arsenic
-> Halilovic kolejny raz wchodzac z lawki NIE DAJE NIC
-> Pudlo Ondraszka to byl koszmar ktory nas mogl bardzo duzo kosztowac
-> Druga polowa wolala o pomste do nieba
-> Mielismy kupe szczescia w tej drugiej polowce; 2 poprzeczki, pudlo inwalidy, fatalne dosrodkowania zydow
-> brak kartek
-> DOMINACJA NA ICH STADIONIE

Generalnie wygralismy przez fatalne bledy Gostomskiego i duzo wieksze doswiadczenie naszych pilkarzy oraz duzego pecha dzieci Cyrankiewicza,
Z brakarzem w dobrej formie te dwa gole Imaza nie mialy prawa wpasc, a wpadly.
Natomiast 9/10 bramkarzy w naszej lidze by puscilo to co wyciagnal na poprzeczke Lis.

Wiec chociaz wynik mowi co innego uwazam ze wygralismy te derby sporym slizgiem.

Ale kogo to w sumie interesuje. Wygrana to wygrana, jebac zydow i AVE WISLA !!!!!
Pierwsze derby w życiu oglądałeś? Pomijając że nie wyrastamy ponad tą ligę żeby wymagać całkowitej dominacji było oczywiste że w drugiej połowie na nas siądą. Dobrze że sędzia nie pozwolił im na brutalną grę, coś tam próbowali grać w piłkę ale wyszło jak zwykle.

Lis ma warunki na dobrego bramkarza, brakuje mu doświadczenia i jeszcze pewnie coś zawali. Ale pośród naszych młodych zawodników to on gra najrówniej i jest najpewniejszą inwestycją (obok może Arsenicia). Ja w nim widzę naprawdę duży potencjał, może pójść do dobrej ligi i tam nie zginąć.

Stolarczyk zasługuje na zaufanie bez względu na wynik przyszłych derbów. Zrobił drużynę z odrzutów po Kiko i Carilllo, kiedy większość widziało nas w rozpaczliwej walce o utrzymanie.

Proponuję przyjąć do wiadomości że to nie Wisła Kasperczaka i każde zwycięstwo będzie wywalczone.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując