Wyświetl pojedynczy post
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.10.2018, 17:51
sandomingo napisał(a):Wyświetl post
Majdan - solidny ale bez błysku. Mógł przejść do historii meczem w Atenach ale tam się nie popisał.
Pareiko - solidny, bardzo solidny. Ale taka jak wyżej - mógł przejść do historii meczem na Cyprze ale tam nie pomógł
Dolha, Cierzniak - jakoś zatarłem ich w swojej pamięci, tak świadomie. Ale co do poziomu piłkarskiego to zgoda - byli to zawodnicy, którzy przez ten krótki czas u nas dawali sporą jakość

@funky - co do przesunięcia Sadloka na lewą - Pietrzak w grze defensywnej nie przekonywał i już nie przekona. Natomiast byłbym ostrożny z przesuwaniem Sadloka na lewą obronę. Ostatnio też nie zachwyca,taki troszkę ociężały się wydaje
W ostatnich siedmiu (chudych) latach dla mnie najlepszy C, ponadto Misiek miał jedną czy dwie dobre rundy.
A wspomiani:
Pareiko -świetna wiosna 2011, potem gorzej, coraz gorzej - brak wypłat? starość?
Majdan - inne czasy, inna Wisła, dobry poziom poza dwoma meczami (w tym Pana( )
Dolha - coś bronił, ale miał słabą psychę i się palił przy meczach o stawkę i jak nam nie szło - w niedługim czasie kiedy u nas grał pamiętam wpuszczone klopsy z legią (3-1), arą (2-2?), feyenordem. Jego klasa sportowa jest tu moim zdaniem przeceniana.
co do derbów wstawiłbym defensywę: B-B,A,W,S.
Mam nadzieję, że Stolar na derby wystawi najmocniejszą jedenastkę na podstawie treningów.
Odpowiedz cytując