Wyświetl pojedynczy post
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.10.2018, 11:30
W gruncie rzeczy to tradycyjny mecz z rywalem, który gra typowo ekstraklapową piłkę - czyli defensywa i kontry. Tak samo wyglądały mecze z Arką czy Płockiem, tylko tam udało się nam zremisować a z Koroną przegraliśmy. W meczach z rywalami, którzy grają w piłkę - Lechia, Amika, mecz wyglądał w wykonaniu naszych zawodników zdecydowanie lepiej.... Z Koroną zagraliśmy lepiej niż z Pogonią czy Śląskiem ale brakowało szczęścia, natomiast dziwi mnie to, że o ile w pierwszych meczach oddawaliśmy mnóstwo strzałów na bramkę przeciwnika, to w ostatnich meczach rozgrywamy piłkę w polu karnym rywala i zamiast strzelać podajemy do momentu wybicia piłki przez rywala...
Sędzia Stefański - w I połowie Cebula 3 krotnie przerwał kontrę Wisły - nie dostał nic poza słownym ostrzeżeniem - klasyczne ściąganie za koszulkę, ramię - dla mnie to było dziwne. Podobnie jak brak VAR przy wejściu Gardawskiego w Imaza w 40 minucie - sprzątnął Imaza z boiska wybijając piłke na 5 metrze - wszak nie za takie zagrania były dyktowane karne i to bez dwóch zdań. NIe wiem kto był na VAR ale był to klasyczny dupek i nic więcej nie dodam....
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując