Wyświetl pojedynczy post
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.09.2018, 09:02
Don Donson napisał(a):Wyświetl post
Wedlug mnie spotkanie było na mizernym poziomie i nie ze względu na małą liczbę bramek.
Jak polscy piłkarze nauczą się gry jak mężczyźni a nie jak cipy, że będą się przewracać i jęczeć z byle powodu to poziom będzie lepszy.
Sędzia się do tego poziomu dostosował.

Finalnie mam jednak jedną uwagę / pytanie.
Dla jakiego powodu do 5-tki strzelających ładujemy obrońcę, który nie strzela kolejnego karnego?
Nie lepiej było dać strzelać Boguskiemu, który był na boisku?
Nie tak dawno Boguski też s.......ił karnego co kosztowało nas 2 pkt. Nie wiem czy pamiętasz. I Boguski po prostu karnych nie strzela. Powinien podejść i zajebać Basha albo nawet Grabowski (po co go wpuszczał Stolar w 120min?)

Sadlok generalnie obniżył loty i to bardzo.
Wczoraj cały nasz blok defensywny w 1. połowie to był kryminał, tylko Buchalikowi i nieudolności Araka zawdzięczamy, że w ogóle byliśmy w grze przez 120 minut... Wydaje się, że brak Wasyla był bardzo widoczny, a Arsenić po kontuzjach jeszcze nie doszedł do siebie.

Zagraliśmy dziwnie. Dużo grania na alibi. O ile młodemu Plewce się nie dziwię, że bał się ryzyka, o tyle granie ciągle przez tyły Pietrzaka, Sadloka, Bashy było turbo w....iające. Fakt, że Lechia była dobrze poustawiana, ale od nich ma się prawo oczekiwać więcej.

Sędzia też swoje dołożył - chyba po raz pierwszy od x czasu ktoś się zastosował do przepisu niekarania podwójnie (Alomerović). Nie wiem jakim cudem Nalepa wytrzymał bez kartki - chyba z 10 fauli miał. Vitoria też ciągle faulował - też z tylko jednym żółtkiem skończył.
Nasza czerwona na wyrost. Sędzia Lasyk generalnie od kiedy się pojawił w naszej lidze zawsze sprawiał wrażenie SŁABEGO arbitra i wczoraj ponad ten poziom nie wyszedł.

Duże słowa uznania dla Buchala, on w sumie był bohaterem tego meczu, zasłużył na to by wyłapać przynajmniej jednego karnego i wprowadzić nas do kolejnej rundy.

Powrót Pawła? Poza dwoma zrywami, gdzie jeden powinien zakończyć się idealnym dograniem do Imaza (pytanie czy Imaz by to trafił?) nie wyglądało to jakoś ani źle ani dobrze. Niczym mnie Brożek specjalnie nie zaskoczył, choć siwych włosów chyba jeszcze więcej Życzę mu wszystkiego co najlepsze i oby ukłuł już w sobotę.

Cóż, mamy wolne środy
Ostatnio edytowane przez !!IRIVER!! : 26.09.2018 o godz. 09:06.
Odpowiedz cytując