Wyświetl pojedynczy post
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.09.2018, 07:35
wester napisał(a):Wyświetl post
Jadczak jest tylko malutkim ogniwem w tej przedwyborczej gierce bo chyba nikt normalny nie ma wątpliwości dlaczego materiał wyszedł właśnie teraz. Wg mnie cios wyszedł oczywiście od Majchrowskiego. Jacek wie że tu głosów i tak nie będzie miał, ale również miał świadomość że konkurencja może ich tu zacząć szukać gdyż jakby nie było Wisła cały czas jest ogromną organizacja skupiająca dużą rzeszę ludzi. Tak na wypadek aby rywalce/rywalowi nie przyszło do głowy szukanie głosów na Wiśle trzeba podkreślić że to klub bandycki dlatego Jadczak ma teraz swoje 5 minut. Majcher jest uradowany, że Jadczak wali kijem w klatkę po to aby psy na niego szczekały bo chłop osiąga swój cel.

Oczywiście ja nie jestem żadnym obrońcom Sharksów i od dawna uważałem że te "sharksowe" sprawy to kotwica klubu która nie pozwala mu się normlanie rozwijać.
no nie wiem czy to akurat ma zwiazek z wyborami , na aferze wokół TS nie zyska (wyborczo) nikt , to troche jak z gównem którym sie obsmaruje 3 dzieciaków - nie ważne który sie zesrał - wszyscy śmierdzą

no chyba że przed samymi wyborami ujawni się jakiś dobroczyńca który uratuje sytuacje (moze faktycznie czerwony jack , tak jak w wyrezyserowanej przez niego aferze stadionowej) wtedy wiadomo : qui bono...
Odpowiedz cytując