Wyświetl pojedynczy post
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.09.2018, 11:19
wolfy napisał(a):Wyświetl post
No to nie czekaj. Działaj. Reaguj!!!!1
To co zamierzasz zrobić, pokemonie? Konkrety proszę, chyba że to akcja - niespodzianka. Ja Ci tu i teraz napiszę że gówno zrobisz, dosłownie - tutaj na forum narobisz smrodu i to będzie cała Twoja spuścizna.

Swoim histerycznym .......eniem i łykaniem wszystkiego jak Tirówka na drodze krajowej tylko dajecie pożywkę dziennikarzom.

Ty sobie zdajesz sprawę w jakiej sytuacji jesteśmy? Gówno wiesz, tyle ile przeczytasz na onecie. Z Twojego nieogarnięcia w internecie NIC nie wyniknie, podnosisz tylko normalnym kibicom ciśnienie i psujesz nam opinię. Nie jakoś bardzo, bo w każdej dużej grupie są histerycy i idioci, ale jednak trochę syfu zostaje

Naprawdę, ręce opadają do kolan.
Na razie histerycznym i emocjonalnym pier.doleniem i robieniem smrodu wykazujesz się Ty. Ja piszę, że trzeba na chłodno zrobić przetasowanie w zarządzie, żeby zagasić pożar i ratować wizerunek, bo sytuacja jest poważna. Cała Polska sie dowiedziała, że w Wisle rządzą gangsterzy, a ona nie zrobiła z tym nic! I teraz w srodowisku piłkarskim zostanie taka opinia. Do tego sponsorzy stracili do niej zaufanie.

Prosta normalna rzecz którą robi się w takich wypadkach. Zmienia się góre, żeby unormować stosunuki dać nowe nadzieje, kredyt zaufania. A ty chcesz jej bronić za wszelką cenę, nawet za cenę odejścia sponsorów? Ty masz mózg w ogóle? Kto to jest Sarapata, żeby jej bronić?
Na ten moment RN powinna ją odwołaś wstawic tam kogoś bez podejrzeń, kto potępi sprawe, unormuje stosunki, wyciszy temat. Ona nie wyciszy, bo raz nie potrafi, podejmuje fatalne w skutkach decyzje i ciagle jej wypominają tego Miska.

Pomyśl troche na chłodno trochę taktycznie a nie jak jakiś nawiedzony fanatyk Sarapaty.

P.s Gówno wiesz Ty też Ja natomiast zauważyłem fatalne skutki jej poczynań w ostatnim tygodniu a Ty nie
Ostatnio edytowane przez regan : 23.09.2018 o godz. 11:49.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując