|
To bylo by bardzo ciekawe gdyby sponsor - firma bukmacherska - nie wiedzial w co wchodzi.
A teraz musza wykazac "zaniepokojenie" bo milczenie w tej sprawie nikomu nie pomaga i wyglada bardzo zle.
Przegrywamy w tym meczu i to wysoko, i jesli Wisla nie ma w rekawie jakiegos asa to sytuacja wyglada dla nas bardzo ponuro. A asow prawdopodobnie nie mamy zadnych. Trzeba sie zastanowic czy pojscie na noze z mediami ma sens.
Wg mnie nie, i dzialania na dzis to powinno byc rozwiazanie zarzadu, dymisja Sarapaty, kompletne odstrzelenie Damiana, i - co sie pewnie nikomu nie spodoba - odciecie sie od SKWK, bo tej nieszczesnej akcji z Dudkiem obronic sie nie da.
Wyglada to wszystko bardzo zle, abstrahujac czy material Jadczaka jest wiarygodny czy nie. Podziurawil nas dotkliwie i zaraz nam braknie palcow do zatykania dziur.
Nie wiem jak to ma dalej wygladac, ale nie wyobrazam sobie, zeby nasza prezes miala to przetrwac. Ten ostrzal z TVNu musi dac trupy i ona oraz Damian wydaja sie byc naturalnymi kandydatami do takiej roli.
Pozbyc sie SKWK - na ich miejsce mamy Socios, z historia powstania z czasow "przedaferalnych" wiec mozna to ladnie opakowac.
Nie wiem czyja twarz ma firmowac zmiany ale musi byc to czlowiek w naszej sytuacji niemal swiety. Liczylem jakis czas temu na Golde ale jego zdemolowala nawet ta wrzaskliwa baba - Krol w aferze stadionowej. Chlopak wydaja sie byc zbyt miekki, a teraz nastapi wielkie jebanie, zwlaszcza jesli media poczuja krew (dymisje, pozbywanie sie balastu).
Z tej afery mozna wyjsc z tarcza, a przy pewnym nakladzie i przekuc to w niezle success story. Tylko do tego potrzeba oczyszczenia, nawet jesli to oczyszczenie mialo by byc tylko na potrzeby mediow.
A jak juz sie uporamy z tym calym potopem gowna to wtedy mozna wrocic do wyjasniania mniej naglacych spraw i bardziej przyziemnych spraw. Typu Jadczak persona non grata w Krakowie i czystka na stadionie na trybunie prasowej.
|