Raz Jadczak pisze, że do 2029 i jest tego pewien, potem, gdy mu się wytknie że do 2019, wrzuca aneks, że jednak do 2025, choć rzeczniczka wciąż mu tłumaczy, że tak też nie jest.
I teraz trzy uwagi:
1) pieprzy ten facet trzy po trzy,
2) skąd on ma te skany?
3) czego to wszystko ma dowodzić?
funkykoval napisał(a):

@Żuraw91
Nick Hives4 Ci się znudził, czy po prostu ze względu na bana, musiałeś założyć nowe konto ? - sposób pisania i przedstawiania spraw, daje mi podstawę do takiego zapytania......
|
Mam to samo wrażenie.
Taki sobie ten komunikat do kibiców. Skąd w ogóle ten newsletter? Jak się do niego zapisać?
Jestem w stanie uwierzyć, że przyjęto taką taktykę, chociaż nie wydaje się najlepsza; a do tego w komunikacie są błędy (już w pierwszym zdaniu) i nieścisłości (jak można zbierać materiały poprzez zniesławienie? to nielogiczne). Przyjmuję na dobrą wiarę, że oni tam mają teraz masę pracy i nerwów, stąd te błędy.
Moją uwagę zwrócił ten fragment:
Cytat:
|
Autor materiału uporczywie nagabuje telefonicznie osoby związane z klubem i sponsorów próbując wymóc na nich odejście z klubu co ma zapobiec napisaniu przez niego stosownych tekstów w mediach o tym, że âpopierają bandytówâ.
|
No, to wóz albo przewóz. Ktoś tu gra poniżej pasa. Albo dziennikarz oszalał/przesadził z gorliwością, albo klub brzydko manipuluje kibicami.