Wyświetl pojedynczy post
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.09.2018, 17:52
@barto
Kolego spróbuje prosto wytlumaczyc
TS stwierdził ze nie ma podstaw prawnych do wypowiedzenia umowy a gdyby umowa została wypowiedziana bez podstawy prawnej to TS mógłby przegrać proces o odszkodowanie zza bezprawne wypowiedzenie umowy a nawet o tzw lucrum cessans czyli utracone korzyści
TS ni mówi o karach rylko o ewentualnych stratach finansowych natomiast Ty piszesz o jakchś karach powtarzając interpretacje ludzi nie mających o tym pojęcia i każesz upibliczniac umowy.
Co do listu gończego to moje odniesienie do tego co napisałem powyżej - nie jest to podstawa do rozwiązania umowy najmu i koniec
Mędrcze inaczej - moje wynurzenia dotyczące dudka odnoszą się do tego czy zarząd Wisły wiedział o tym ze koleś to bandyta czy kibic. Ty za jadczakiem przyjąłeś ze wiedział a ja uważam ze dopóki mi tego nie udowodnisz to zarząd mógł nie mieć pojęcia o tym kim jest Dudek. Rozumiem ze o całej akcji wiedziałeś wówczas gdy piłkarze w tych koszulkach paradowali a nie teraz. Po prostu uważam że ktoś mógł zostać wprowadzony w błąd i teraz przypisuje mu się niemal udział w grupie przestępczej.
Moż teraz zrozumiesz, ale biorąc pod uwagę że moje posty generalnie są dla części forumowiczów zeozumiałe to powodem Twojej niemożności zrozumienia niekoniecznie musi być z mjej winy.
Nie osoba ci się pytanie z matką?
To najlepiej rzecznik Wisły podsumowała Czy Jadczak tez brał udział w molestowaniu kobiet przez Durczoka -taki sam zarzut jak te Jadczaka do Dukata
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując