|
@funkykoval
Po pierwsze wskaż mi gdzie ja napisałem, że należy wypowiedzieć umowę z powodu listu gończego.... Nie znajdziesz takich słów, więc sorry ale polemizujesz sam ze sobą. Pisałem, o karach umownych, które zawiera się w takich umowach. Nie pisałem o tym, żeby wypowiedzieć tę umowę ze względu na okoliczność listu gończego, tylko żeby ją wypowiedzieć na zasadach zawartych w umowie, aby pozbyć się ciężaru medialnego i pożywki dla ludzi pokroju jadczaka, którzy takie informacje przekazują nierzetelnie,i nie powiesz mi, że to nie nie jest ciężar wizerunkowy. Dla Ciebie nie ma problemu, ja problem widzę.
Znawco wszechrzeczy! Dudek to nie kibic Wisły tylko Ruchu, więc jeśli zarzucasz komuś nieznajomość spraw, to najpierw radzę samemu uzupełnić wiedzę o sprawach o których się wypowiadasz.
Twoje dalsze komentarze na temat koszulek pomijam, bo nawet nie rozumiem co chciałeś napisać, widocznie nie masz daru klarownego przekazywania swoich myśli.
Zwracam Ci tylko uwagę, że dwóch naszych piłkarzy, Sadlok i Boguski, o akcji wypowiedziało się jednoznacznie negatywnie, więc to nie jest tak, że problem widzę ja i jadczak. Mogę Ci podać źródło jeśli jeszcze nie nadrobiłeś.
Co do pytanie o matkę, kazuistą to Ty nie zostaniesz...
|