Wyświetl pojedynczy post
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.09.2018, 14:28
Cytat:
bartoi napisał:

Co do siłowni, TS zasłania się karami wynikającymi z wypowiedzenia umowy. Ja nie wiem, być może te kary są tam zapisane, być może reguluje to kodeks cywilny (ponoć jest to umowa cywilno-prawna), natomiast na Boga, dlaczego, w imię transparentności te zapisy nie zostaną przedstawione opinii publicznej! Jeśli jest tak jak pisze TS w oświadczeniu to wystarczyłoby pokazać zapisy umowy i byłoby po sprawie. Nie twierdzę, że TS mija się z prawdą czy konfabuluje, po prostu nikt tej umowy nie widział (w tym Jadczak!).
Żadnych kar być nie musi!!!!!

Kodeks cywilny przewiduje sytuacje, w których możliwe jest wypowiedzenie umowy najmu i jeżeli do niego sięgniesz to nie masz nigdzie możliwości wypowiedzenia takiej umowy z powodu wszczęcia postępowania karnego wobec najemcy.....

TS mówi o tym a nie o jakichś wyimaginowanych karach, które sami sobie wymyślacie - co świadczy tylko o braku znajomości tematu - ale nie znam się to się wypowiem....
O odpowiedzialności za ujawnianie umów odpowiedział Ci Wolfy

Cytat:
bartoi napisał:
Co do sprawy z koszulkami to ewidentnie Ci poniosło. Twoją teorię o tym, że być może chodziło o Jerzego Dudka pominę milczeniem, bo chyba sam jesteś świadomy bezmyślności tego argumentu. Piszesz o tym, że Zarząd mógł nie wiedzieć o szczegółach sprawy i został wprowadzony w błąd. Pomyśl, w Zarządzie w tamtym czasie zasiadał Dukat, na tamten czas Prezes SKWK - inicjatora akcji!! Naprawdę chcesz tutaj udowadniać tezę, że przynajmniej jedna osoba w dwuosobowym Zarządzie (nie chcę domniemywać jaka była rola p. Sarapaty) nie była świadoma co tak naprawdę zaszło!? Ja przy tych rozmowach nie byłem, ale domniemanie nieświadomości Zarządu w tej kwestii w świetle Dukata będącego wiceprezesem to jest aberracja!

Chłopie udowodnij to, że Dukat wiedział kim jest gość o ksywie "Dudek"

Udowodnij, że jednemu psu burek - bo ja znam 3 albo 4 kolesi, którzy noszą te same ksywy.... i nie jest to ani Jurek Dudek ani Darek Dudek - bo napisałem o ksywie a nie o nazwisku, co raczyłeś pominąć...

Udowodnij, że piłkarze i koszykarki miały pojęcie że "Dudek" to gangster a nie kibic Wisły ?

Ja zakładam możliwość braku wiedzy Dukata i Sarapaty ( a może oni o tej akcji nawet nie wiedzieli ?) w kwestii koszulek z napisem o "Dudku". Ty zakładasz tylko jedną możliwość że Dukat o wszystkim wiedział - tylko skoro zakładasz coś o co obwiniasz inną osobę to musisz udowodnić....

Czyli tak naprawdę kto tutaj nagina rzeczywistość, bo z pewnością nie ja tylko EszJot i tacy jak Ty, którzy rzucają oskarżenie i oskarżonemu każą udowadniać, że nie jest wielbłądem....

Takie samo byłoby żądanie udzielenia odpowiedzi (tak albo nie) na pytanie: Czy przestaniesz znęcać się nad swoją matką ?
Pozdrawiam i życzę zdrowia....
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując